K Kintos Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım?
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Razer ürünlerini oyunculuğa başladığımdan beri kullanıyorum bence kulaklık ve mouse olarak Razer tek seçenek.
Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Razer ürünlerini oyunculuğa başladığımdan beri kullanıyorum bence kulaklık ve mouse olarak Razer tek seçenek.
xrehew Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende aynısını kullanıyorum. Güzel kulaklık fakat 2-3 ay kullanımdan sonra kulaklığın sol tarafındaki ses ayarını fulleyince hem cızırtı hem de tek taraflı ses geliyor. Fakat 1 mm geri çekince düzeliyor
Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende aynısını kullanıyorum. Güzel kulaklık fakat 2-3 ay kullanımdan sonra kulaklığın sol tarafındaki ses ayarını fulleyince hem cızırtı hem de tek taraflı ses geliyor. Fakat 1 mm geri çekince düzeliyor
eminallen Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 216 25 Ocak 2024 #4 Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim de kulaklığım yeni bozuldumsu, Artics Nova 1 veya bunu düşünüyorum.
Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim de kulaklığım yeni bozuldumsu, Artics Nova 1 veya bunu düşünüyorum.
xrehew Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 eminallen dedi: Benim de kulaklığım yeni bozuldumsu, Artics Nova 1 veya bunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Razer kalitelidir. Tavsite ederim.
eminallen dedi: Benim de kulaklığım yeni bozuldumsu, Artics Nova 1 veya bunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Razer kalitelidir. Tavsite ederim.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/razer-o...60400-r3m1-p-HBCV00001BNNFL?magaza=İnce hesap Buna da bakabilirsiniz.
Kintos dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum, sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/razer-o...60400-r3m1-p-HBCV00001BNNFL?magaza=İnce hesap Buna da bakabilirsiniz.