Rampage Zenith pro alınır.Arkadaşlar merhaba, 2000 TL civarı kablosuz beyaz mouse arıyorum. Aklımda Rampage zenith Pro var siz neler önerirsiniz?
Bu fiyat bandında Rampage hocam siz iyi misiniz?Arkadaşlar merhaba, 2000 TL civarı kablosuz beyaz mouse arıyorum. Aklımda Rampage zenith Pro var siz neler önerirsiniz?
Rampage Zenith pro alınır.
Dareu A950 pro'nun üstüne rampage basıp piyasaya sürmüşler.Bu fiyat bandında Rampage hocam siz iyi misiniz?
Bu fiyat bandında Rampage hocam siz iyi misiniz?
Rampage Zenith pro alabilirsin sorun olmaz.Ne önerirsiniz diye soruyorum ya hocam zaten
Pazarlayan firma sıkıntı zaten...Eki Görüntüle 2344484Eki Görüntüle 2344486Eki Görüntüle 2344488
Kutu içeriği bile birebir aynı. Zaten Dareu'da fason üretimdir muhtemelen aynı ürünü rampage adıyla çıkarmışlar işte. İsmi farkeder mi ? İç donanımı bile aynı.
Rampage Zenith pro alabilirsin sorun olmaz.
Temu'dan alırım dersen Ajazz 159 pro var bide.
Aynı ürün yani Rampage olsa ne farkedecek. Wraith'de aynı fiyat bandında düzgün ürün yok. Bi ajazz 159 pro var Temu'dan gelen başka bide Mchose A5 falan var.Pazarlayan firma sıkıntı zaten...
rationalkeys.com.tr
This item was discontinued
Temu'da aj159, bt/2.4g/kablolu bağlantıları destekleyen dahili 8khz alıcısı ve manyetik şarj yuvası ile birlikte gelir. 26k dpi paw3395 sensörlü pro ve p gibi modeller i̇çerir ve sadece 56g ağırlığındadır. için fırsatlar . Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz gönderim. Tasarruf etmeye...www.temu.com
Aynı ürün yani Rampage olsa ne fark edecek. Wraith'de aynı fiyat bandında düzgün ürün yok. Bir Ajazz 159 Pro var Temu'dan gelen başka bir de mchose A5 falan var.
![]()
A5 White Pro
Çift Modlu/Üç Modlu Kablosuz Bağlantı. Yüksek Performanslı NORDIC Ana Kontrol Çip seti. Üst Seviye PAW3395 Amiral Gemisi Sensör. Maksimum 26000 DPI. Üstün Pil Ömrü (130 saate kadar). 4KHz'e Kadar Geri Bildirim Oranı. Ağırlık: 59 gram. Boyutlar: 121.6x61.5x37.7mm.rationalkeys.com.tr
Rampage içim sinmez diyorsan MChose A5 Pro da alabilirsin. Gene benzer özellikte iyi mouse.Temu'dan almam muhtemelen ama teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.