csrmurat21
Decapat
Daha fazla
Merhaba 1500-2000 TL arası bütçe ile kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Aşağıdaki ikisinden biri alınabilir mi?
Merhaba 1500-2000 TL arası bütçe ile kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Aşağıdaki ikisinden biri alınabilir mi?
JBL sevmiyomBuna çıkmaz mı bütçe?JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
JBL sevmiyorum değil olay attıklarınız kalitesiz. Bu ürün gayet kaliteli ve iyi.JBL sevmiyom
JBL sevmiyorum değil olay attıklarınız kalitesiz. Bu ürün gayet kaliteli ve iyi.
Peki nedeni nedir?Tamam attıklarım kalitesiz olabilir artı olarak JBL de sevmiyorum sağ olun öneriniz için almayı düşünmüyorum JBL.
Buna çıkmaz mı bütçe?JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet 400 lira zam almış 1 günde. JBL e bu parayı verirsem namussuz oğlu namussuzum.Fiyatı niye bu kadar abartılmış ayar oluyorum şöyle şeylere 2K değil miydi geçen.
Evet 400 lira zam almış 1 günde. JBL'e bu parayı verirsem namussuz oğlu namussuzum.