2000 TL Kablosuz mouse önerisi

Yan tuşlar içe göçmüyor aslında o kadar da, bu olaya post travel deniliyor ve bu 289 dolarlık viper mini signature edition da bile var ne yazık ki... Tuşlar çok yumuşak ve minik olduğu için sadece sert bastığınızda "tık" sesinden (yani tıklama fonksiyonu gerçekleşmesi) sonra bile biraz daha içeriye doğru hareket etmeye devam edebilir, ancak ben lamzuda hiç hissetmedim o kadar fazla travel ve tuşlarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Aldığınızda ana iki tuşu ve scroll wheel'i kontrol edin, rmb ve lmb'de gıcırtı/eşit durmama veya tıklarken ikisinden de çok ayrı sesler gelmesi gibi bir problem yoksa güle güle kullanın çünkü en fazla böyle bir problem çıkar lamzuda, piyasada üretim hatası en az olan farelerden biridir. Kutu içinden çıkan yuvarlak nokta skatezleri farenin altına 2 tane olacak şekilde yapıştırırsanız fare daha dengede durur, bu da küçük bi bilgilendirme olsun

@599108 @pmanx Mouse geldi ve 2-3 saattir kullanıyorum. Sade, hafif bir mouse ve elime tam sığdı. Şu anlık bir sorun yok. Kablosu bile çok hafif ve kullanışlı. Öneri için teşekkür ederim dostum.

Dosya Ekleri

• B201A0F4-38E1-4372-98A5-443BCD0CCB95.jpeg
    B201A0F4-38E1-4372-98A5-443BCD0CCB95.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 69
@599108 @pmanx Mouse geldi ve 2-3 saattir kullanıyorum. Sade, hafif bir mouse ve elime tam sığdı. Şu anlık bir sorun yok. Kablosu bile çok hafif ve kullanışlı. Öneri için teşekkür ederim dostum.
süperrr h.o hocam ve ahaha evet arkadaşın dediği gibi olmuş accık, klasse longteng mavi falan alıp kombinlerseniz çok daha tatlı olabilir ileride

Üzerinden 1 yıl geçti ve sağ tık gevşedi dokunmayla basılır hale geldi. Wraith'e inceleme için göndereceğim pazartesi günü. Tamir veya değişim olursa yazarım. Sağ tık kullanımdan dolayı sanırım içine göçtü, dokunduğumda basıyor.

Eski model Lamzu kalmış midir ellerinde bilmiyorum ancak, yapmaya calisirlar. Yapamazlar ise, iade ederler muhtemelen.

Eski model Lamzu kalmış midir ellerinde bilmiyorum ancak, yapmaya calisirlar. Yapamazlar ise, iade ederler muhtemelen.
Sitede satışta yok, form doldururken hangi modeli seçeceğimi bilemedim ama Lamzu'nun kendi sitesinde OG modeli satışta. Belki değişim olur. Aslında değişime ihtiyacım yok, sağ tık'ın içerisindeki switch değişince sorun düzeliyormuş sanırım.

16 Günlük beklemenin ardından bugün benimle iletişime geçtiler ve mouse'un sağ tık switchinin değiştiğini ve sorunsuz çalıştığını söylediler. Elime ulaşmasını bekliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı