XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 2000 TL bütçem var kablosuz mouse arıyorum. FPS oyunları oynuyorum genellikle Valorant, CS:GO. Önerilerinize açığım.
2000 TL bütçem var kablosuz mouse arıyorum. FPS oyunları oynuyorum genellikle Valorant, CS:GO. Önerilerinize açığım.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 Tutuş şekli ve el boyutu rica edebilir miyim?
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 NoBMPR R8 dedi: Tutuş şekli ve el boyutu rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim claw grıp internetten baktım adına. El boyutu Razer Viper Mini kullanıyorum şu anlık. Ve küçük.
NoBMPR R8 dedi: Tutuş şekli ve el boyutu rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim claw grıp internetten baktım adına. El boyutu Razer Viper Mini kullanıyorum şu anlık. Ve küçük.