Efe KIPKINER
Decapat
Üstte arkadaşın önerdikleri iyi ben zaten M3S kullanıyorum. Onun dışında 300TL daha çıkarsa bu attığım mouse da alınır.Darmoshark M3 4K Wireless Mouse
Bu modelde kutu içeriğinden sadece 4K dongle çıkmaktadır. Bu dongle ile mouse 1000-2000-4000 Hz seçenekleri ile kullanılabilir. Kutu içeriğinden Grip Tape çıkmamaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
G102'den memnun kaldıysan yine küçük farelere bakabilirsin.
Üstte arkadaşın önerdikleri iyi ben zaten m3s kullanıyorum. Onun dışında 300TL daha çıkarsa bu attığım mouse da alınır.Darmoshark M3 4K Wireless Mouse
Bu modelde kutu içeriğinden sadece 4K dongle çıkmaktadır. Bu dongle ile mouse 1000-2000-4000 Hz seçenekleri ile kullanılabilir. Kutu içeriğinden Grip Tape çıkmamaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
G102'den memnun kaldıysan yine küçük farelere bakabilirsin.
Kral dakmoshark markasının 4K ile normalinin farkı nedir tam olarak? Boyutu galiba değil mi?
Üstte arkadaşın önerdikleri iyi ben zaten M3S kullanıyorum. Onun dışında 300TL daha çıkarsa bu attığım mouse da alınır.Darmoshark M3 4K Wireless Mouse
Bunu almaya karar verdim hepinize fikirleri için teşekkür ederim, boyutları en uygun bu oldu.
Darmoshark M3 ile M3 4K arasındaki fark şu Darmoshark m3, her fare gibi 1000 Hz yenileme hızına sahip. Darmoshark M3 4K ise 4000 Hz yenileme hızına sahip. Artı olarak malzeme kalitesi çok daha iyi.
300 TL daha çıkmasına gerek yok. Connectgame'de 2000 TL.
O da iyidir. 2000 Hz yenileme hızına sahip. Malzeme kalitesi beni şaşırttı. Tıklama hissi çok kötüydü ama. Çok rahatsız ediyordu tıklarken. Bana denk gelen mi böyleydi bilmiyorum.
Hmmm, 3 gün sonra sipariş edeceğim 2000 TL sabit fiyat kalırsa 4K alırım.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Düzenleme: 4K kullanmak için ayrı aparat alınıyormuş galiba, o da 600 lira...çok mantıksız, aparatını neden ayrı alıyoruz, ikisini bir satın madem, o zaman bu mouse 4K değil aslında, şimdi.
Baktım sürekli takip ettiğim çok başarılı e sporcuların çoğu 1K kullanıyor, demek ki pek bir fark yok diye anladım.
S1mple şunu kullanıyor mesela, niko da 2K Hz olanını kullanıyor.
Logitech G Pro X Superlight Kablosuz Oyun Faresi
Pro X Superlight Oyun Faresi Satın Alın. Sürtünmesiz kaydırma ile ekstra hafif tasarıma, profesyonel sınıf kablosuz kalitesine, gelişmiş hassasiyetli HERO sensörüne ve daha pek çok özelliğe sahiptirwww.logitechg.com
V2 versiyonunu niko kullanıyor, s1mple daha geçen yayın açtı şu mouse u kullanıyor, aynı şekilde HooXi de;Simple şu an Logitech'in Superlight V2 versiyonunu kullanıyor ki oda 2K mouse. Çoğu e-spor oyuncusu da 2K ve 4K mouselara geçmeye başladılar zaten geçmeyen kısımda sponsorluktan kaynaklı geçemiyor. 2K kullandığın zaman CS tarzı oyunlarda kesinlikle daha kontrollü olduğunu mouse'un hissediyorsun. Darmoshark M3S çıkabiliyorsan da M3 4k versiyonlarını almanı tavsiye ederim.
M3S de herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? M3 hakkında kötü yorumlar aldım sol click ile ilgili, ama sizde öyle bir sıkıntı oldu mu?Üstte arkadaşın önerdikleri iyi ben zaten M3S kullanıyorum. Onun dışında 300TL daha çıkarsa bu attığım mouse da alınır.Darmoshark M3 4K Wireless Mouse