Ekran kartım 32.3 santimetre, anakartım ATX boyutunda. Phanteks P400a almayı düşünüyordum fakat üste sıvı soğutma takma ihtimalim var sonradan o yüzden vazgeçtim. Birkaç model beğendim bunlar nasıldır? Bu fiyata daha iyisi alınır mı?
En ucuz Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.545,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!