Normalde ofis kasası kullanıyorum bazı oyunlarda ekran kartım çok ısınmaya başladı.
Şu an ASRock H310M-HDV ve ASUS Dual GTX 1650 kullanıyorum https://ty.gl/i597de0pndr5lhttps://ty.gl/xqnupcp6a00iw bu iki kasadan hangi kasayı almalıyım veya başka bir kasa önerir misiniz?
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz XPG VALOR AIR VALORAIRMT-BKCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG VALOR AIR VALORAIRMT-BKCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG VALOR AIR VALORAIRMT-WHCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG VALOR AIR VALORAIRMT-WHCWW 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.717,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hava sirkülasyonu benim için çok önemliydi ekran kartım soğutma bakımından bir tık orta alt kategoride kalıyor. Bu kasanın hava sirkülasyonu herkes tarafından övülüyor yani üzeceğini sanmıyorum bir tek fanları çok sesli diyorlar alacak kişilere değiştirmenizi tavsiye ederim.
Hava sirkülasyonu benim için çok önemliydi ekran kartım soğutma bakımından bir tık orta alt kategoride kalıyor. Bu kasanın hava sirkülasyonu herkes tarafından övülüyor yani üzeceğini sanmıyorum bir tek fanları çok sesli diyorlar alacak kişilere değiştirmenizi tavsiye ederim.
Rampage LYRA Mesh Temperli Camlı Beyaz 3* 12cm RGB Fan M-ATX Mini-T Gaming Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.