testokerem
Femtopat
Daha fazla
Önü kapalı kasayı 2000 liraya önerecek ne yaşadınız?bu fiyata zor biraz hocam marka diyorsanız bide bu var ama önü mesh değil
Zalman S3 TG USB 3.0 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.google.com
Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için ama önü kapalı olması biraz dezavantaj sankibu fiyata zor biraz hocam marka diyorsanız bide bu var ama önü mesh değil
Zalman S3 TG USB 3.0 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.google.com
Hocam dediğim bütçeden üste çıkmak istemiyorum, piyasadan da haberim yok büyük ihtimal giriş seviyesi geliyordur bahsettiğim miktara. Ama rengi markası ışığı hiç önemli değil, kullanılabilir alanı olsun yeter bana.
Önü kapalı kasayı 2000 liraya önerecek ne yaşadınız?
Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için ama önü kapalı olması biraz dezavantaj sanki.
Hocam dediğim bütçeden üste çıkmak istemiyorum, piyasadan da haberim yok büyük ihtimal giriş seviyesi geliyordur bahsettiğim miktara. Ama rengi markası ışığı hiç önemli değil, kullanılabilir alanı olsun yeter bana.
hocam hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.kusura bakmayında orada mesh olmadını bahsettim neden hakaret eder bir davranış sergiliyorsunuz
Seçenek sundum gidip de bütcenin üstünde örnek verecek olsam ben de biliyorum güzel örnek vermeyi.
Hocam yukarıdaki mesh kasa Hepsiburada linkindeki ona bakabilirsiniz.
Hocam Hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.
Hocam Hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.