Sahip olduğum anakartım: Gigabyte B450M K 3600MHz(OC) DDR4 AM4 mATX anakart.
Ekran kartı olarak da RX 7600 sipariş ettim. Kasaya da 2000 TL bütçe ayırdım. Aktif kullandığım kasa eski bir kasa. Soğutması çok rezalet oldugu icin kapağını bile kapatmadım. Bundan once sipariş ettiğim kasa, malzeme kalitesi olarak çok kötü olduğu ve hasarlı oldugu icin iade etmiştim. Bu bütçelere hangi kasayı önerirsiniz. Duruma göre biraz daha zorlayabilirim bütçemi.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!