2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000

megu

Kilopat
Merhaba. Şu anda kullandığım klavye ikiye bölündüğü için yeni klavye almayı düşünüyorum. Eski klavyemin tuş dizilimi İngilizce Q olduğu için küçük enter olan bir klavye istiyorum. Bütçem 2000 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl bir klavye istiyorsunuz? Boyut, renk, ses falan belirtirseniz daha iyi olur.
Küçük enter olan mekanik bir klavye istiyorum. Tam klavye olsun numpad kullanan birisiyim. Rengi önemli değil. Sessiz olmasını isterim ama istediğim özelliklerde sessiz klavye pahalıdır büyük ihtimalle fark etmez sesi.

Yani hocam numpad kullanıyorsanız 2000TL bütçe ile maalesef çok fazla seçenek yok.

Yani hocam numpad kullanıyorsanız 2000TL bütçe ile maalesef çok fazla seçenek yok.
Ben de bu klavyeyi almayı düşünüyordum fiyatına göre en iyisi bu gözüküyor ama işte büyük enter sanırım.

Numpad olmayan varsa atın hocam.

Küçük enter hocam. İstiyorsanız yine de TKL klavyeler önerebilirim.

3108 de alınabilir. İsteklerinize ve bütçenize uyan bir klavye. Memnun kalacağınızdan eminim.

3108 de alınabilir. İsteklerinize ve bütçenize uyan bir klavye. Memnun kalacağınızdan eminim.
1693252954511.png

Hocam sitedeki videoda büyük enter olduğu söyleniyor. Türkçe Q olduğu da yazılmış emin misiniz?

TKL klavye olarak öneriniz ne hocam

Eki Görüntüle 1921679

Hocam sitedeki videoda büyük enter olduğu söyleniyor. Türkçe Q olduğu da yazılmış emin misiniz?

TKL klavye olarak öneriniz ne hocam
Hocam TKL olarak aklıma Akko 3087 dışında birşey gelmedi şuan biraz yorgunum kusuruma bakmayın.
@Hyuuga Neji , @bonz , @Yavuz_Çetin hocalarım müsaitse konu hakkında bilgililer.

%65 klavyeye olur derseniz GMK67 ile custom klavye de toplanabilir aslında. Uğraşmam derseniz %65 olarak Kemove K68, Akko 3087B+ falan var.

Hocam sırasıyla yazacağım.

HyperX Alloy Origins 65: Malzemesi kaliteli, tuşları hafif basarken rahat. HX switchler iyi.
Akko 3087: Akko switchler de iyidir, malzemesini bilmiyorum ama HyperX 65'den iyi olamaz.
Kemove K68: 3 modlu, low-profile dikkat etmek lazım. Gateron switchler iyi. Bence malzeme olarak en kötüsü bu olabilir.
GMK67 toplarsanız; Switchleri, keycaps'i siz seçersiniz ama kalitesi iyi olur mu sanmam 2K'da.

Hepsi PBT bahsettiklerim ve K68 ve GMK67 hotswap diğerleri değil.

Hocam TKL olarak aklıma Akko 3087 dışında birşey gelmedi şuan biraz yorgunum kusuruma bakmayın.
@Hyuuga Neji , @bonz , @Yavuz_Çetin hocalarım müsaitse konu hakkında bilgililer.

%65 klavyeye olur derseniz GMK67 ile custom klavye de toplanabilir aslında. Uğraşmam derseniz %65 olarak Kemove K68, Akko 3087B+ falan var.
Akko 3087B dediğiniz bu değil mi? Baya güzel duruyor aşırı hoşuma gitti.

Custom klavye ile uğraşırım ama bu fiyata ne kadar iyi olur ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı