2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000
Akko 3087B dediğiniz bu değil mi? Baya güzel duruyor aşırı hoşuma gitti.

Custom klavye ile uğraşırım ama bu fiyata ne kadar iyi olur ki?
Onu da alabilirsiniz ama uygunu bu; https://www.amazon.com.tr/Akko-Anti-Gölgelenme-Doubleshot-Başlıkları-Profiller/dp/B099DW3V46/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2LSMCSHI1JQA5&keywords=akko+3087&qid=1693255185&s=electronics&sprefix=akko+3087,electronics,136&sr=1-4

Yani 1000TL kasa. 1000TL'ye keycaps ve switch sıkıntı. Ortlama switch ve keycaps alırısnız. Hatta düşük-orta karışımı.

Hocam sırasıyla yazacağım.

HyperX Alloy Origins 65: Malzemesi kaliteli, tuşları hafif basarken rahat. HX switchler iyi.
Akko 3087: Akko switchler de iyidir, malzemesini bilmiyorum ama HyperX 65'den iyi olamaz.
Kemove K68: 3 modlu, low-profile dikkat etmek lazım. Gateron switchler iyi. Bence malzeme olarak en kötüsü bu olabilir.
GMK67 toplarsanız; Switchleri, keycaps'i siz seçersiniz ama kalitesi iyi olur mu sanmam 2K'da.

Hepsi PBT bahsettiklerim ve K68 ve GMK67 hotswap diğerleri değil.
65 Çok küçük geliyor hocam TKL olabilir ama 65 olmasını istemem F tuşlarını kullanıyorum

O zaman hocam Akko 3087 alırdım ben sizin yerinizde olsam. Keycaps ve switch olarak kaliteli bir ürün.
Benim de çok hoşuma gitti özellikle pembe olanı çok tatlı 200 lira fazla verip pembe olanını alıcam sanırım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı