2000 TL klavye önerisi

Dogukan_Boyraz

Hectopat
Daha fazla  
2000 TL'ye klavye arıyorum genelde oyun için kullanırım laptop olduğundan aşırı büyük bir şey istemiyorum. Yurtta da kullanacağım için çok sesli olmazsa iyi olur ama az da olsa o mekanik klavye sesinin kulağıma gelmesini isterim. Yurt dışı istemiyorum. Oyunlarda bu bütçede sıkıntı olmazsa kablosuz olursa iyi olur kullanacağım alan kısıtlı kablonun kalabalık yapmasını istemem. Önerilerinizi bekliyorum :) (kesinlilke rampage istemiyorum)

2000 TL'ye klavye arıyorum genelde oyun için kullanırım laptop olduğundan aşırı büyük bir şey istemiyorum. Yurtta da kullanacağım için çok sesli olmazsa iyi olur ama az da olsa o mekanik klavye sesinin kulağıma gelmesini isterim. Yurt dışı istemiyorum. Oyunlarda bu bütçede sıkıntı olmazsa kablosuz olursa iyi olur kullanacağım alan kısıtlı kablonun kalabalık yapmasını istemem. Önerilerinizi bekliyorum :) (kesinlilke Rampage istemiyorum)

%61 mükemmel klavye.

Yurtdışı istemiyorum yazmış ama yurtdışı alınacaksa %60 olarak bu bütçedeki en iyi klavye. Seçenek olarak AK820Pro ve AK992 var. Yurtdışından alınacaksa yeni gelen yasanın incelenmesinde de fayda var.
bu yeni yasa tedirgin etti beni zaten
Doğru düzgün brown switch bile yok bu bütçeye Türkiye içinde. Neden yurtdışı istemiyorsunuz ?
yeni yasadan dolayı ama eğer sıkıntı olmaz kesinlikle diyorsanız yurt dışıda olabilir o zaman

bu yeni yasa tedirgin etti beni zaten

yeni yasadan dolayı ama eğer sıkıntı olmaz kesinlikle diyorsanız yurt dışıda olabilir o zaman
Kesinlikle demiyorum ama sorun olursa iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. Yine de kontrol etmenizde fayda var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı