2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000 TL

385156

Hectopat
2000 TL bütçem var yazılım mühendisliği öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Malum yurtta kaldığım için de laptop kullanıyorum ve laptop klavyesine alışık değilim yazı yazarken.

Sessiz, çok büyük olmayan bir klavye önerisi yapabilir misiniz?

Numpad ve sessizlik önceliğim büyük olmazsa da taşıma açısından iyi olur.

2000 TL bütçem var yazılım mühendisliği öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Malum yurtta kaldığım için de laptop kullanıyorum ve laptop klavyesine alışık değilim yazı yazarken.

Sessiz, çok büyük olmayan bir klavye önerisi yapabilir misiniz?

Numpad ve sessizlik önceliğim büyük olmazsa da taşıma açısından iyi olur.
GK61, K617 olabilir. Numpad istiyorsanız küçük klavye arayışından vazgeçmeniz gerekiyor.

@Darsiere Dostum varsa G413'den başka tavsiyen söyle bakalım. Kendim de deneyimledim arkadaşımda, asla parasını hak etmeyen bir klavye. Bayadır piyasaya bakmıyorum fakat 2 bin TL bütçe ile alınacak en son klavye G413.

Son düzenleme:
GK61, K617 olabilir. Numpad istiyorsanız küçük klavye arayışından vazgeçmeniz gerekiyor.

@Darsiere dostum varsa G413'ten başka tavsiyen söyle bakalım. Kendim de deneyimledim arkadaşımda, asla parasını hak etmeyen bir klavye. Bayağıdır piyasaya bakmıyorum fakat 2 bin TL bütçe ile alınacak en son klavye g413.

İki attığınız klavyede de num pad yok, benim küçük klavyeden kastım bu kadar küçük olmasına gerek yok. Devasa klavye istemiyorum sadece. Sessiz ve num pad olarak önerirseniz yeterli sadece hocam.

İki attığınız klavyede de num pad yok, benim küçük klavyeden kastım bu kadar küçük olmasına gerek yok. Devasa klavye istemiyorum sadece. Sessiz ve num pad olarak önerirseniz yeterli sadece hocam.
Normalde membran önermem fakat sessizlik ve numpad açısından bakılabilir. Model olarak pek bir bilgim yok membran klavyelerde. Bence fazla da para vermenize gerek yok membran klavyelere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı