2000 TL klavye önerisi

Rivriv19

Centipat
Canlar selam. Bu ay bir klavye almayı düşünüyorum. Genellikle oyun için. Fiyat olarak ortalama 2000 TL bütçem var. Bu 2 klavye arasında gidip geliyorum. Siz klavye gurmeleri bu konuda ne düşünüyor? Hangisi daha uzun ömürlü ve sessiz? Ek önerilere de açığım...
  • Corsair K60 RGB Pro Low profile.
  • HP Omen encoder red switch.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar selam. Bu ay bir klavye almayı düşünüyorum. Genellikle oyun için. Fiyat olarak ortalama 2000 TL bütçem var. Bu 2 klavye arasında gidip geliyorum. Siz klavye gurmeleri bu konuda ne düşünüyor? Hangisi daha uzun ömürlü ve sessiz? Ek önerilere de açığım...
  • Corsair K60 RGB Pro Low profile.
  • HP Omen encoder red switch.

Arkadaşın attığı Aula F75'i alın, vergileri dahil 575TL olması lazım fiyatı ve bunlarla aynı kalitede sayılır.

Hocam peki klavyenin switchi tam olarak ne? Yellow mu yoksa red mi? Bir de başka öneriniz var mı? Bunu alsam uzun ömürlü olur mu?
Not=Numpad olmaması açıkça benim için eksi ancak eğer 2000 TL'lik klavyelerin verebildiğini bu fiyatta verebiliyorsa değer sanki.

Klavyenin kullandığı switch tam olarak ne?

Son düzenleme:
Hocam peki klavyenin switchi tam olarak ne? Yellow mu yoksa red mi? Bir de başka öneriniz var mı? Bunu alsam uzun ömürlü olur mu?
Not=Numpad olmaması açıkça benim için eksi ancak eğer 2000 TL'lik klavyelerin verebildiğini bu fiyatta verebiliyorsa değer sanki.

Klavyenin kullandığı switch tam olarak ne?
Hocam böyle bütçede efsane bir klavye istediğin switchi takarsınız zaten kalan parayla. 2000 tllik klavyelerin verebileceğinden fazla verir.

Kullandığı switch rengine göre değişiyor birde alacağınız renk nedir ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı