2000 TL klavye önerisi

jokerfanj

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 2000 TL'ye bir mekanik klavye almak istiyorum ve kendim bakayım dedim ama işin içinden çıkamadım. Acaba ne önerirsiniz? (biraz daha fazlası ya da azı olabilir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışı sağolsun aula 2 gün evvel Türkiye'de stoklara eklendi 3000 lirayla satışa sunuldu temu da ise hala 575 TL vergiyle 1000 lira oluyor arada 2 bin lira fark var yazık

Klavyeye kronik, hatalı ürün diyenler var ve bazı kişilerin birkaç tuşu bir süre sonra bozulmuş (switch değiştirdikten sonra bile düzelmemiş) ama bu biraz şansa bakıyor galiba. Sonuçta 10 bin adet satmış klavyenin birkaç tanesi hatalı olabilir değil mi?

Klavyeye kronik, hatalı ürün diyenler var ve bazı kişilerin birkaç tuşu bir süre sonra bozulmuş (switch değiştirdikten sonra bile düzelmemiş) ama bu biraz şansa bakıyor galiba. Sonuçta 10 bin adet satmış klavyenin birkaç tanesi hatalı olabilir değil mi?
Klavye kronik değil bazılarına sorunlu ürünler gelebiliyor teknoloji şans işi. Sorunlu gelen arkadaşlar Temu desteğe yazarsa duruma göre kısmi veya tam iade alabilme şansları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı