2000 TL klavye önerisi

Bütçe
2000TL

ryxena0

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, klavye almak istiyorum. Şu an elimde Redragon K617 Fizz var, onu satacağım yenisini alıp. Aula F75 düşündüm, önerileriniz varsa bekliyorum. %75-65 tercihimdir ama 60 da olur. Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum ve bazen souls.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, klavye almak istiyorum. Şu an elimde Redragon K617 Fizz var, onu satacağım yenisini alıp. Aula F75 düşündüm, önerileriniz varsa bekliyorum. %75-65 tercihimdir ama 60 da olur. Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum ve bazen souls.
AULA F75 o fiyata alınmaz. Geçenlerde araştırdım ve iç yapısı gerçekten kötü, knob kalitesi de berbat. Hatta şu video ile destekleyebilirim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamanında 1000 TL fiyata güzel klavyeydi ama 2500 TL'ye asla alınmaz.

O fiyata ben geçen pazar G75 Pro'ya kavuştum gerçekten mükemmel ötesi o fiyata hissiyat, kalite olarak.

IMG_6549.jpeg

IMG_6552.jpeg

AULA F75 o fiyata alınmaz. Geçenlerde araştırdım ve iç yapısı gerçekten kötü, knob kalitesi de berbat. Hatta şu video ile destekleyebilirim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O fiyata ben geçen pazar G75 Pro'ya kavuştum gerçekten mükemmel ötesi o fiyata hissiyat, kalite olarak.

Eki Görüntüle 2547656

Eki Görüntüle 2547657

bakayım hocam bi

Aula F75 o fiyata alınmaz. Geçenlerde araştırdım ve iç yapısı gerçekten kötü, knob kalitesi de berbat. Hatta şu video ile destekleyebilirim:

Eki Görüntüle 2547656

Eki Görüntüle 2547657

Güzel gibi hocam herhangi bir eksi yönü var mı fark ettiğiniz sesi de gayet iyi geldi kac Hz ve kac saat dayanıyor?

Son düzenleme:
bakayım hocam bi

Güzel gibi hocam herhangi bir eksi yönü var mı fark ettiğiniz sesi de gayet iyi geldi kac Hz ve kac saat dayanıyor?
1000 Hz hocam, klavyede hertz'in hiçbir önemi yok inanınki. Ben kablolu kullanıyorum ama ışıkları kapalı şekilde 2 ay gidiyormuş diğer kullanıcıların dediğine göre. Eksi yönü yok, kasa hafiften bi çıtırdıyor ama gasket yapısından dolayıymış sanırım o yüzden eksi sayamam. Şu an bunları da o klavyeyle yazıyorum müthiş bir şey hissiyatı :D

1000 Hz hocam, klavyede Hertz'in hiçbir önemi yok inanınki. Ben kablolu kullanıyorum ama ışıkları kapalı şekilde 2 ay gidiyormuş diğer kullanıcıların dediğine göre. Eksi yönü yok, kasa hafiften bir çıtırdıyor ama gasket yapısından dolayıymış sanırım o yüzden eksi sayamam. Şu an bunları da o klavyeyle yazıyorum müthiş bir şey hissiyatı :D

1000Hz de az geldi gibi hocam ya Rapid trigger varsa okey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı