2000 TL klavye önerisi

Xenon123

Femtopat
Daha fazla  
2000 TL fiyat bandında MCHOSE Ace 60 Pro klavyesini buldum. Bu fiyat bandında bundan daha iyisi var mıdır ve bu klavyenin yazılımı, parça kalitesi, PCB'si vs. iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL fiyat bandında MCHOSE Ace 60 Pro klavyesini buldum. Bu fiyat bandında bundan daha iyisi var mıdır ve bu klavyenin yazılımı, parça kalitesi, PCB'si vs. iyi midir?

Manyetik istiyorsan al ama bu fiyat bandındaki mekanikler manyetiklere göre daha kaliteliler. Şuan Mchose ACE 60 Prodan yazıyorum.

PCB açısından en F/P en iyi bu şuanda,kablosuz 8k özellikli daha ucuza Akko'nun bulunuyor klavyesi ancak pcb,malzeme kalitesi daha önemliyse Mchose'yi alıp geçin.

Manyetik istiyorsan al ama bu fiyat bandındaki mekanikler manyetiklere göre daha kaliteliler. Şu an MCHOSE Ace 60 Pro'dan yazıyorum.

@Ali Of Rivia Hocam manyetiklerde çok özellik var yazılımlarında o yüzden tercihimdi siz bu klavyenin yazılımından, kalitesinden vs. memnun musunuz ne kadardır kullanıyorsunuz bir sorun falan yarattı mı size?

PCB açısından en F/P en iyi bu şu anda, kablosuz 8K özellikli daha ucuza Akko'nun bulunuyor klavyesi ancak PCB, malzeme kalitesi daha önemliyse MCHOSE'yi alıp geçin.

@qveraa Hocam dediğinizide araştırdım fakat ben full kablolu kullanacağımdan şu anlık seçimim MCHOSE.

Evet iyidir. Ancak hard FPS oynamayacaksan manyetik klavyeler seni tatmin etmez. Yazım hissiyatı olarak mekanikler çok daha güzel.
Ancak hard FPS oynayacaksan alınır.

@soulsteal59 Teşekkürler tavsiye için fakat yazım hissiyatı vs. çok dikkat ettiğim şeyler değil dediğiniz gibi çoğunlukla FPS oyunu oynayacağımdan MCHOSE düşünüyorum hala.

@Ali Of Rivia Hocam manyetiklerde çok özellik var yazılımlarında o yüzden tercihimdi siz bu klavyenin yazılımından, kalitesinden vs. memnun musunuz ne kadardır kullanıyorsunuz bir sorun falan yarattı mı size?

@qveraa Hocam dediğinizide araştırdım fakat ben full kablolu kullanacağımdan şu anlık seçimim MCHOSE.

@soulsteal59 Teşekkürler tavsiye için fakat yazım hissiyatı vs. çok dikkat ettiğim şeyler değil dediğiniz gibi çoğunlukla FPS oyunu oynayacağımdan MCHOSE düşünüyorum hala.
Fiyatının en iyisi şuan Mchose Ace 60 Pro alalı 2 hafta olmuştur hiç bir sorun yaşamadım şuan memnunum her şeyden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı