Ömrüm boyunca membran klavye kullandım. Çok fazla da oyun oynayan biri olmadığım ve sessiz klavye sevdiğim için membran klavye arıyordum fakat herkes mekanik öneriyor o yüzden şans verebilirim bilmiyorum. Artık kabloyla uğraşmak istemediğim için kablosuz olsun istiyorum. Bir de gece kullandığım için keycaplerin içinden ışık geçsin istiyorum fakat forumda önerilenler arasında hiç geçen görmedim, eski klavyelerde hep olan bir özellikti neden hiç yapılmıyor anlamıyorum. Bir de numpadi kullanmayı seviyorum ama herkes bırakınca alışacağımı ve yer kazandırdığını söylüyor, o yüzden biraz kararsızım. Türkçe klavye olması benim için önemli, o İngilizce klavyede oluşan karışıklık kafamı karıştırıyor anlayamadım. Gözüme takılan klavyeler bunlar:
Bunu neden kimse önermiyor bilmiyorum tasarım olsun, tr olması olsun, kablosuz membran vs güzel bir klavyeye benziyor fakat hiç inceleme bulamadım. Tek eksisi tuşlar gece okunmuyor.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.