Hocam bana da bir 3-4 bine klavye bulabilir misiniz? Kablosuz olursa daha iyi olur.
Aralarından X75 öneririm.![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
Furycube E68 Kablosuz CNC Alüminyum Mekanik Klavye
[Ön Sipariş] Tahmini Teslimat 7 Ekim- 15 Ekim Arası Gerçekleştirilecektir. -HMX Citrus GrapeSwitchPBTTuştakımı-4000mAhLityum-Batarya3Modlu Bağlantı (Type-cKablolu, 2.4Ghz, Bluetooth)-Windows ve MacOS uyumluluğ-Gasket Parça dizilimi-Hot Swappable (3-5pin)-South Mounted led-Poron Yalıtımlıfurylevel.com
![]()
MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.www.gaming.gen.tr
Aralarından X75 öneririm.
X75 aralarından en vasat olan. Furycube boyutu hariç daha önde, GX87 Lite zaten en iyisi. Aluminyum ve oldukca premium modeller.
Yüzde 80 olan güzel gibi farklı rengi var mı?
GX87nin boyutunu ben şahsen çok sevmiyorum hocam. Furycube hakkında bişey diyemem. Fakat X75i kendim kullandım daha önce o yüzden önerdim.X75 aralarından en vasat olan. Furycube boyutu hariç daha önde, GX87 Lite zaten en iyisi. Aluminyum ve oldukca premium modeller.
GX87nin boyutunu ben şahsen çok sevmiyorum hocam. Furycube hakkında bişey diyemem. Fakat X75i kendim kullandım daha önce o yüzden önerdim.
Orda da haklısınız hocam ben kendi imkanlarıma göre baktım biraz.Sırf boyutu yuzunden aluminyum ve premium bir klavye tercih etmezdim hocam sahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.