2000 TL klavye tavsiyesi

Corsair K60 RGB Pro Low Profile Klavye şu an 1900 TL alabilirsin.

Bilmiyorum bir de switch farklı benim bahsettiğimde Asus rog RX Red Switch varken sizin attığınız da Asus Rog nx red switch var hangisi iyi bilmiyorum.
Benim dediğimi tavsiye eder misiniz çok sevdim klavyeyi? Yay sesi var dedi bir arkadaş bilmiyorum.

Sizce bu klavye mi yoksa Asus Rog STRIX Scope RX Red Switch klavye mi? En üstteki ilk mesajda link verdim.

Benim dediğimi tavsiye eder misiniz çok sevdim klavyeyi? Yay sesi var dedi bir arkadaş bilmiyorum.

Sizce bu klavye mi yoksa ASUS ROG STRIX Scope RX red Switch klavye mi? En üstteki ilk mesajda link verdim.

Corsair alacaksan sana şunu söyleyeyim, Firmware güncellemesi yapma.
Corsair sabre Pro mouseuma Firmware Update yaptım mouse çöp oldu yazılımı bozulmuştu çünkü galiba yazılımsal bir sorun var aldığın zaman pek önermem Firmware Update yapmanı

Garantiye falan gönderirim gerekirse videolu kanıt atarım? Yoksa adamlar neden böyle bir güncelleme getirsin?

Hocam verdiğiniz link isminde nx yazıyor. Fakat nedense girdikten sonra resimlerde RX yazıyor. Ürün nx ise fiyatı gayet güzel ama RX ise pahalı duruyor. Başka sitede RX versiyonu 1699TL. Ayrıca RX ile nx arasındaki fark nx te bilek desteği var RX te yok. Ayrıca RX optic Switch nx değil.

Hocam optik olmasının az gecikmesinden başka artısı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…