2000 TL klavye ve fare önerisi

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 331

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar, arkadaşlar sizce;

Redragon K552-KR. Ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.​

Alınır mı? 2 haftadır ASUS ROG Keris kullanıyorum gayet beğeniyordum, ama ablam istediği için ona verdim,
Maksimum bütçem 2 bin TL ve bu iki ürünü almak istiyorum sizce, alınırlar mı? Ürünlerin linkleri aşagıda.
( Klavye olarak bir tane daha var, Razer ortada Chroma v3. Sizce bu nasıl? )

Mouse:

Redragon klavye:

Razer Ornata V3 Low klavye:

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye olarak bunu, fare olarak ise V2 X HyperSpeed veya DarmoShark N3 alabilirsiniz..

Merhaba iyi akşamlar, arkadaşlar sizce;

Redragon K552-KR. Ve Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed.​

Alınır mı? 2 haftadır ASUS ROG Keris kullanıyorum gayet beğeniyordum, ama ablam istediği için ona verdim,
Maksimum bütçem 2 bin TL ve bu iki ürünü almak istiyorum sizce, alınırlar mı? Ürünlerin linkleri aşagıda.
( Klavye olarak bir tane daha var, Razer ortada Chroma v3. Sizce bu nasıl? )

Mouse:

Redragon klavye:

Razer Ornata V3 Low klavye:
Tekrar ROG Keris alıp DK61e alın yanına.

Klavye olarak bunu, fare olarak ise V2 X HyperSpeed veya Darmoshark N3 alabilirsiniz.

Hocam attınız 2 seçenek benim atiklarim ile iyidir, ama ben almak istediklerimi yazdım keşke onlara baksaydijiz.

Tekrar ROG Keris alıp DK61e alın yanına.

Hocam ROG Keris güzeldi de ben kablosuz bakmaya karar verdim bu da kablosuz hem 2.4 GHz. Herhalde oyunlarda gecikme yaratmaz daha araştırmadım bunu.

Hocam attınız 2 seçenek benim atiklarim ile iyidir, ama ben almak istediklerimi yazdım keşke onlara baksaydijiz.

Hocam ROG Keris güzeldi de ben kablosuz bakmaya karar verdim bu da kablosuz hem 2.4 GHz. Herhalde oyunlarda gecikme yaratmaz daha araştırmadım bunu.
Kablosuz olarak en sağlam Razer ürünleri o bütçede V2 X ve Orochi V2.

Hocam attınız 2 seçenek benim atiklarim ile iyidir, ama ben almak istediklerimi yazdım keşke onlara baksaydiniz.
Bu paraları membrane klavyelere bayılmanın pek manası yok. En mantıklı seçenekler benim attıklarım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı