2000 TL klavye ve mouse önerisi

TheSarp

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi 2000 TL ve altına klavye ve mouse bakıyorum. Set olur, ayrı ayrı olur fark etmez 2000 TL'yi çok geçmeyecek şekilde önerirseniz iyi olur. Piyasaya çok uzak kaldığım için hangi ürünler iyidir kestiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şart değil ama klavyede bilek desteği olursa da çok iyi olur.

Başlıkta belirttiğim gibi 2000 TL ve altına klavye ve mouse bakıyorum. Set olur, ayrı ayrı olur fark etmez 2000 TL'yi çok geçmeyecek şekilde önerirseniz iyi olur. Piyasaya çok uzak kaldığım için hangi ürünler iyidir kestiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şart değil ama klavyede bilek desteği olursa da çok iyi olur.

Red switch severim dersen tabii benim düşünce Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook fare olarak da Razer Viper V3 HyperSpeed Gaming Mouse fiyatı, Viper V3 özellikleri, Razer Mouse modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Her bi ürün için 2000TL ise bu ürünleri alabilirsin. Viper V3 hyperspeed PCKolik'te daha ucuz.
Hocam kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum Klavye ve Mouse toplam 2000 TL'yi geçmeyecek şekilde bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı