2000 TL kulaklık önerisi

Makaleler
5
Yer
İzmir
Selamlar. 2017'deki arayışımdan 5 yıl sonra tekrardan yeni bir kulaklık arayışı içindeyim. Bu sefer 2000 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçeye sahibim, ancak 50-70 TL üstünü dert etmem. Öncelikle R6 gibi seslerin önemli olduğu rekabetçi oyunlar ve kaliteli bir müzik deneyimi için kulaklık arıyorum. Bunun yanında opsiyonel olarak kulaklığın kablosuz olması var. Ayrıca zamanında Cloud Stinger'i aldığım için memnunum. SN-RW 1 almış olsaydım bu kadar uzun süre dayanmazdı. Bundan dolayı uzun ömürlü, en azından beni şimdiki gibi rahat 5 yıl götürebilecek bir kulaklık arıyorum. Elimdeki liste şöyle:

* Cloud Flight
* G G435
* Cloud Alpha S
* G Pro X

Bu dördü arasından ilk ikisi kablosuz ama 7.1 özelliği bulunmayan, diğer ikisi ise bu konuda bayağı sağlam kablolu headset. Kablosuz olması opsiyonel olsa da beni uzun süre götürecekse Flight ile G435 arasından seçim yaparım. Zaten bundan dolayı arada kaldım. Listedeki 4 kulaklık nasıldır? Hangisini önerirsiniz? Listedeki kablosuz kulaklıklardan birini çok uzun süre kullanabilir miyim, kaliteli mi yani? Oyun için 7.1 şart mıdır? Çünkü dandik Rampage, GamePower (Warlock Compact üzerinden yazdım hepsini) gibi markaların 7.1'lerinden söz etmiyoruz.

G pro x kullanıyorum memnunum. Twitchte genelde cs go yayıncıları izlerim çok izlenen yayıncıların çoğu bu kulaklığı kullanıyor ikinci en çok gördüğüm kulaklık markası ise hyperx. Yakın zamanda faresini de alacağım

Logitech G635 Lightsync.
Logitech'te G Pro X bayağı kafama yattı ama bunu araştıracağım.
Ben Cloud Alpha S alırdım.
HyperX'i bildiğim için ben de aynısını düşündüm ama daha iyisini bulabilirsem neden almayayım dedim.

Peki 7.1'den vazgeçip kablosuz kulaklık almaya değer mi? Özellikle Cloud Flight ile G G435 aradından hangisini öneririsiniz? Bu ikisinin de ses kalitesi nasıldır? Çünkü tek amacım oyun olmayacak. Büyük bir çoğunluk evet oyun ama film/dizi izlemek olsun, müzik dinlemek olsun bunları da yapacağım. Bu yüzden kablosuz olması beni aşırı rahatlatır.

Logitech'te G PRO X bayağı kafama yattı ama bunu araştıracağım.

HyperX'i bildiğim için ben de aynısını düşündüm ama daha iyisini bulabilirsem neden almayayım dedim.

Peki 7.1'den vazgeçip kablosuz kulaklık almaya değer mi? Özellikle Cloud Flight ile g G435 aradından hangisini öneririsiniz? Bu ikisinin de ses kalitesi nasıldır? Çünkü tek amacım oyun olmayacak. Büyük bir çoğunluk evet oyun ama film/dizi izlemek olsun, müzik dinlemek olsun bunları da yapacağım. Bu yüzden kablosuz olması beni aşırı rahatlatır.

Sadece 7.1'den değil ses performansından da vazgeçmeniz gerekecek. Eğer ki Wireless düşünürüm diyorsanız bütçenize göre en iyi Wireless model budur.

Sadece 7.1'den değil ses performansından da vazgeçmeniz gerekecek. Eğer ki Wireless düşünürüm diyorsanız bütçenize göre en iyi Wireless model budur.

Biraz düzeltme yapıyorum nedense bütçenizi 1500 gibi düşündüm o zaman şu modele de bakabilirsiniz.

Biraz düzeltme yapıyorum nedense bütçenizi 1500 gibi düşündüm o zaman şu modele de bakabilirsiniz.

Yani aslında Cloud II Wireless'den dolayı 50-70 TL'yi dert etmem dedim ama listeye eklemeyi unuttum. Aklımda hala eski bir kulaklık olarak kaldığı içindir.

Mikrofon konusu artık umursadığım bir konu değil. Cloud Stinger'ın kronik mikrofon sorunundan dolayı çok uzun yıllar o şekilde idare ettim. Kaldı ki Cloud model kulaklıklar her ne kadar bu konuda sertifikalı da olsa piyasada daha iyileri var. Demem o ki alacağım kulaklığın mikrofonu önemli bir etken değil. Cloud II Wireless'in 7.1 performansı oyunlar için sağlamsa ve genel olarak kulaklık dizi/film izleme ve müzik dinleme amaçlarına uygunsa alacağım.

Kısaca alacağım kulaklığın ses performansı bayağı sağlam olsun istiyorum, kablolu veya kablosuz fark etmez. Ancak bir tık alt ama kablosuzsa bana uyar.

Yani aslında Cloud II Wireless'den dolayı 50-70 TL'yi dert etmem dedim ama listeye eklemeyi unuttum. Aklımda hala eski bir kulaklık olarak kaldığı içindir.

Mikrofon konusu artık umursadığım bir konu değil. Cloud Stinger'ın kronik mikrofon sorunundan dolayı çok uzun yıllar o şekilde idare ettim. Kaldı ki Cloud model kulaklıklar her ne kadar bu konuda sertifikalı da olsa piyasada daha iyileri var. Demem o ki alacağım kulaklığın mikrofonu önemli bir etken değil. Cloud II Wireless'in 7.1 performansı oyunlar için sağlamsa ve genel olarak kulaklık dizi/film izleme ve müzik dinleme amaçlarına uygunsa alacağım.

Kısaca alacağım kulaklığın ses performansı bayağı sağlam olsun istiyorum, kablolu veya kablosuz fark etmez. Ancak bir tık alt ama kablosuzsa bana uyar.

Normalde bende önermem zaten ama siteye girip diğer satıcılardaki fiyata bakarsanız anlarsınız neden önerdiğimi. Şu an 2K civarında onunla boy ölçüşebilecek bir kulaklık yok. Zaten bir arkadaşımda bu kulaklığı kullanıyor ve performansından gayet memnun. Sadece müzik performansı böyle 2K'lık bir kulaklığa göre kötü ama tam bir oyun kulaklığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı