Selamlar. 2017'deki arayışımdan 5 yıl sonra tekrardan yeni bir kulaklık arayışı içindeyim. Bu sefer 2000 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçeye sahibim, ancak 50-70 TL üstünü dert etmem. Öncelikle R6 gibi seslerin önemli olduğu rekabetçi oyunlar ve kaliteli bir müzik deneyimi için kulaklık arıyorum. Bunun yanında opsiyonel olarak kulaklığın kablosuz olması var. Ayrıca zamanında Cloud Stinger'i aldığım için memnunum. SN-RW 1 almış olsaydım bu kadar uzun süre dayanmazdı. Bundan dolayı uzun ömürlü, en azından beni şimdiki gibi rahat 5 yıl götürebilecek bir kulaklık arıyorum. Elimdeki liste şöyle:
* Cloud Flight
* G G435
* Cloud Alpha S
* G Pro X
Bu dördü arasından ilk ikisi kablosuz ama 7.1 özelliği bulunmayan, diğer ikisi ise bu konuda bayağı sağlam kablolu headset. Kablosuz olması opsiyonel olsa da beni uzun süre götürecekse Flight ile G435 arasından seçim yaparım. Zaten bundan dolayı arada kaldım. Listedeki 4 kulaklık nasıldır? Hangisini önerirsiniz? Listedeki kablosuz kulaklıklardan birini çok uzun süre kullanabilir miyim, kaliteli mi yani? Oyun için 7.1 şart mıdır? Çünkü dandik Rampage, GamePower (Warlock Compact üzerinden yazdım hepsini) gibi markaların 7.1'lerinden söz etmiyoruz.
* Cloud Flight
* G G435
* Cloud Alpha S
* G Pro X
Bu dördü arasından ilk ikisi kablosuz ama 7.1 özelliği bulunmayan, diğer ikisi ise bu konuda bayağı sağlam kablolu headset. Kablosuz olması opsiyonel olsa da beni uzun süre götürecekse Flight ile G435 arasından seçim yaparım. Zaten bundan dolayı arada kaldım. Listedeki 4 kulaklık nasıldır? Hangisini önerirsiniz? Listedeki kablosuz kulaklıklardan birini çok uzun süre kullanabilir miyim, kaliteli mi yani? Oyun için 7.1 şart mıdır? Çünkü dandik Rampage, GamePower (Warlock Compact üzerinden yazdım hepsini) gibi markaların 7.1'lerinden söz etmiyoruz.