2000 TL kulaklık önerisi

462723

Hectopat
Kafamı acıtmayacak ve süngerleri sökülmeyecek mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Kulaklık önerisi yapabilir misiniz?

ben şuan preo marka kullanıyom ama alma diye söylüyom alcaksan pahalısından al ben ucuzundan aldım ses kalitesi müq mikrofon berbat

Blackshark V2 X 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum padları gayet kaliteli asla kulağımı acıtmıyor sabahtan akşama 7 8 saat çıkarmadığım oldu ama acıtmıyor, mikrofonuna diyecek yok gayet kaliteli.

Bu fiyat bandında v2X'ten daha iyi bir model bulacağını sanmıyorum. 50mm sürücü bu fiyatta pek görülen bir şey değil. Ayrıca mikrofonu da fiyatına göre gayet kaliteli.

Bu fiyat bandında v2X'ten daha iyi bir model bulacağını sanmıyorum. 50mm sürücü bu fiyatta pek görülen bir şey değil. Ayrıca mikrofonu da fiyatına göre gayet kaliteli.
Havit H2002P mi SteelSeries Arctis Nova 1 mi yoksa V2 X mi önerirsiniz? Havit 53 mm sürücüyle geliyor

İstanbuldaysanız İtopya Beylikdüzü mağazasında HS65 vardı.

Havit H2002P mi SteelSeries Arctis Nova 1 mi yoksa V2 X mi önerirsiniz? Havit 53 mm sürücüyle geliyor.

Hocam bende aynı şekilde 3'ü arasında kaldım. Bir satın alım gerçekleştirdiniz mi?

Hocam bende aynı şekilde 3'ü arasında kaldım. Bir satın alım gerçekleştirdiniz mi?
Hocam V2 X modeli aldım çok memnunum, ses kalitesi, mikrofonu, rahatlığı olsun çok güzel fakat tek sorun mikrofondan bazı sesleri karşıya gönderiyor

Hocam V2 X modeli aldım çok memnunum, ses kalitesi, mikrofonu, rahatlığı olsun çok güzel fakat tek sorun mikrofondan bazı sesleri karşıya gönderiyor
bazı sesler dediğiniz ortam sesi vs. midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…