2000 TL Limitli İşlemci - RAM - Anakart Önerisi

SeFFaH

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi güncelleme vakti geldi. Sizden 2000 TL'ye kadar işlemci, RAM ve anakart önerisi istiyorum. Şu an elimde R9 285 var. 1-2 aylık dönemde bu ekran kartıyla idare edip daha sonra da ekran kartını güncellemek istiyorum.
Ekran kartı olarak 980 Ti düşünüyorum. Bu konu hakkında da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Güncel mimariler çıktı. Daha az güç tüketimi, daha fazla performans vs. olarak ne dersiniz? Ben 1080P monitörde kullandığım için fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum. Fikirleriniz değerli, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, ram ve anakarta iyi diyorsanız bunları bugün yarın sipariş veririm. Ekran kartı için de 980ti daha performanslı değil mi bunlara göre veya daha iyi diyorsanız 1070 lere yönelirim dediğiniz gibi. Birde anakart için sli desteği olan bir kart sokabilir miyiz bu fiyata.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı