Hepinize iyi günler arkadaşlar. Sistemi Intel ve ekran kartini Nvidia düşünüyorum. Bilgisayari genel olarak GTA 5 ve Battlefield 4 gibi oyunlari oynamak ve çektiğim kısa vlogları renderlamak için kullanacagim. Lütfen sistem önerilerinizi bekliyorum ki hep birlikte belirlediğimiz sistemi aliyim.
Toplamı 2.264 TL yapıyor.Ama ekranda oynama yapmam lazım çünkü biraz aşıyor limiti Ekransız 1900TL civarı yapıyor.Ekranı 18.5 inç yapıcam.Sizce yaptığım kasa nasıl oldu parçalar uyumsuzluk çıkarır mı?Bide daha ucuz ekran öneriniz varmı?
Yeni pc topladim butcemiz de ayni o celikle parcalari tek bir siteden alma ve sabirli ol indirimler oluyo msi h110m gaming anakart gtx750 ti ms i3 6100 islemci samsung 21.5 inc full hd monitor seklinde bu arada ssd kesin olmali sabirli ol bol şans
Yeni pc topladim butcemiz de ayni o celikle parcalari tek bir siteden alma ve sabirli ol indirimler oluyo msi h110m gaming anakart gtx750 ti ms i3 6100 islemci samsung 21.5 inc full hd monitor seklinde bu arada ssd kesin olmali sabirli ol bol şans