Logitech Romer-G switch klavyelerde 2-3 yıl sonra çift basma sorunu gerçekleşiyor, Cherry MX switchli bir ürün almanızı öneririm. 2 yıl G910 ORION SPECTRUM kullanmış biri olarak yazıyorum.
Edit: Hatta çift basma sorununu geçtim, zamanla keycap'lerin kenarlarında bulunan 4 tırnaklar bile kırılıp içeride kalıyor.
Logitech G G513 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC teknolojisi, Arkadan Aydınlatmalı, Konforlu Hafızalı Köpük, Medya ve Aydınlatma Denetimi, GX Blue Clicky, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Fakat pek iyi şeyler duymadım bu klavye ile ilgili tuşların çıkması vs. vs. K/DA dedikleri sağ takım tuşlar olmasa idi G Pro modeli var.
Size tavsiyem kendinizi sırf Logitech diye koşullandırmayın. O bütçede daha kaliteli modeller mevcut. Eğer Logitech dışında bir ürün düşünürseniz bunu öneririm.
Corsair K70 MK.2 Cherry MX Red Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!
PRO Kablosuz, e-sport profesyonelleri için nihai oyun mouse’u olmak üzere tasarlanmıştır. Logitech G, 2 yıllık süre boyunca LIGHTSPEED kablosuz ve HERO 25k algılayıcı teknolojilerimizin yanı sıra…
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.505,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bu iki ürünü almayı düşünüyodum klavye olarakta o yüzden logitech düşünüyodum başka markalara yönelmeye çalışıcam
PRO Kablosuz, e-sport profesyonelleri için nihai oyun mouse’u olmak üzere tasarlanmıştır. Logitech G, 2 yıllık süre boyunca LIGHTSPEED kablosuz ve HERO 25k algılayıcı teknolojilerimizin yanı sıra…
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.505,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bu iki ürünü almayı düşünüyodum klavye olarakta o yüzden logitech düşünüyodum başka markalara yönelmeye çalışıcam
ASUS ROG STRIX SCOPE RX AURA SYNC RGB MEKANİK OYUNCU KLAVYE TÜRKÇE TUŞ DİZİLİMİ CHERRY MX RED SWITCH GENİŞ CTRL TUŞU, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG STRIX SCOPE RX AURA SYNC RGB MEKANİK OYUNCU KLAVYE TÜRKÇE TUŞ DİZİLİMİ CHERRY MX RED SWITCH GENİŞ CTRL TUŞU, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar