2000 TL mekanik klavye önerisi

ettzel1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 2000 TL bütçem var. FPS ve MOBA oyunlar oynuyorum. Şu an kullanmakta olduğum klavye Logitech G213. Switch olarak mekanik klavyelere hakim değilim, bilek desteği olan klavye tavsiyelerinizi bekliyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavyeyi çok beğendim, yorumları da iyi. Apex 5 membran, Apex 7 ghost TKL Edition'ı renginden ve TKL olduğu için beğenmedim. Bir de sürekli bilek desteği kullanan biri olarak Asus ROG Strix Scope RX Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe klavyeyi kullansam çok zorluk çeker miyim? Teşekkür ederim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavyeyi çok beğendim, yorumları da iyi. Apex 5 membran, Apex 7 ghost TKL Edition'ı renginden ve TKL olduğu için beğenmedim. Bir de sürekli bilek desteği kullanan biri olarak Asus ROG Strix Scope RX Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe klavyeyi kullansam çok zorluk çeker miyim? Teşekkür ederim.
Eğer zorluk çekerseniz attığım bilek desteğini ya da ASUS'un kendi bilek desteğini alabilirsiniz.
Ben RX switch + bilek desteği almanızı öneririm.

Hocam Scope RX İncehesap'ta 900 TL civarına düşüyor sık sık. ASUS ROG GAMING WRIST REST Bilek Destegi| ITOPYA.COM yanına bu tarz bir şey alabilirsiniz

Sürekli bilek desteği kullanan biri olarak daha önce bilek desteği olmayan bir klavye alıp denedim ancak hiç rahat edemedim. Sonra harici bilek desteği aldım inanın onunla da rahat edilmiyor. Yani en azından ben edemedim. Size bu klavyeyi öneririm. Her açıdan mükemmel bir klavye.

Hocam scope RX İncehesap'ta 900 TL civarına düşüyor sık sık. ASUS ROG GAMING WRIST REST Bilek Destegi| ITOPYA.COM yanına bu tarz bir şey alabilirsiniz.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Az önce YouTube üzerinden araştırma yaptım harici bilek destekleri oturmadığı için yerinden kayıyor. O yüzden Scope RX'i eledim. Şu an Corsair K70 ve ASUS ROG STRIX Scope Deluxe arasında kaldım. Bir de TKL klavyenin herhangi bir dezavantajı var mıdır çünkü gözüme çok tatlı gelmeye başladı. 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı