2000 TL mekanik klavye önerisi

Sırf kablosuz özelliği var diye F75 öneriyorlar sanırım. Switch kalitesi, yazım hissiyatı vb. olarak R75 daha iyi diyorsanız onu alıp geçeceğim.
F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkisinin ses videoları burada.

F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum.

İkisinin ses videoları burada.

Alttaki videoda R75 değilde M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerjide M75 500 tl daha pahalı.

Alttaki videoda R75 değil de M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerji'de M75 500 TL daha pahalı.

AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım.

Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen.

AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım.

Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen.

Estağfirullah hocam ne kusuru 😊
Az daha araştırdıktan sonra sanırım dediğiniz gibi yapıp R75 alıp geçeceğim teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı