wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #1 Bütçem 2000 TL maksimum 100-200 TL aşabilirim. %75 ya da TKL tercih ediyorum. Amazon Aula F75 Sinerji RK R75 Özellikle bu 2'si gözüme çarptı içlerinden hangisini önerirsiniz? Ya da başka önerileriniz var mı?
Bütçem 2000 TL maksimum 100-200 TL aşabilirim. %75 ya da TKL tercih ediyorum. Amazon Aula F75 Sinerji RK R75 Özellikle bu 2'si gözüme çarptı içlerinden hangisini önerirsiniz? Ya da başka önerileriniz var mı?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.831 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Temmuz 2025 #2 R75 daha iyi. F75 o fiyatı hak etmiyor.
wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #3 soulsteal59 dedi: R75 daha iyi. F75 o fiyatı hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sırf kablosuz özelliği var diye F75 öneriyorlar sanırım. Switch kalitesi, yazım hissiyatı vb. olarak R75 daha iyi diyorsanız onu alıp geçeceğim.
soulsteal59 dedi: R75 daha iyi. F75 o fiyatı hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sırf kablosuz özelliği var diye F75 öneriyorlar sanırım. Switch kalitesi, yazım hissiyatı vb. olarak R75 daha iyi diyorsanız onu alıp geçeceğim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.831 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Temmuz 2025 #4 wadore dedi: Sırf kablosuz özelliği var diye F75 öneriyorlar sanırım. Switch kalitesi, yazım hissiyatı vb. olarak R75 daha iyi diyorsanız onu alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisinin ses videoları burada.
wadore dedi: Sırf kablosuz özelliği var diye F75 öneriyorlar sanırım. Switch kalitesi, yazım hissiyatı vb. olarak R75 daha iyi diyorsanız onu alıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisinin ses videoları burada.
wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #5 soulsteal59 dedi: F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisinin ses videoları burada. Genişletmek için tıkla... Alttaki videoda R75 değilde M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerjide M75 500 tl daha pahalı.
soulsteal59 dedi: F75 i kendim kulkanitorum ve r75 ile çok bir farkı yok hocam. İkisi de benzer ürünler. Switch farkı var diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisinin ses videoları burada. Genişletmek için tıkla... Alttaki videoda R75 değilde M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerjide M75 500 tl daha pahalı.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.831 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Temmuz 2025 #6 wadore dedi: Alttaki videoda R75 değil de M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerji'de M75 500 TL daha pahalı. Genişletmek için tıkla... AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen.
wadore dedi: Alttaki videoda R75 değil de M75 yazıyor ne farkı var hocam? Sinerji'de M75 500 TL daha pahalı. Genişletmek için tıkla... AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen.
wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #7 soulsteal59 dedi: AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam ne kusuru Az daha araştırdıktan sonra sanırım dediğiniz gibi yapıp R75 alıp geçeceğim teşekkür ederim.
soulsteal59 dedi: AA pardon hocam kusuruma bakmayın yanlış ürünün videosunu atmışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kusura bakmayın hocam dalgınlığıma geldi muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam ne kusuru Az daha araştırdıktan sonra sanırım dediğiniz gibi yapıp R75 alıp geçeceğim teşekkür ederim.