2000 TL mesh kasa ve PSU önerisi

Bütçe
2000

oylebinicks

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Maksimum 2000 TL bütçe ile F/P kasa ve 650 +80 PSU arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Veya,

Butceyi duz hesap 200 TL cikarabilirsen:

Hocam cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Bu kasa ile ilgili düşünceniz nedir?

Hocam cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Bu kasa ile ilgili düşünceniz nedir?

200 TL cikman cok daha avantajli derim, MAG Forge 100R ortalama alti bir kasa, icindeki PSU da A650BN, cok kaliteli degil ama C4 de degil. Ortalama bir alet.

Hala P360A ve Performance GD diyorum.

200 TL cikman cok daha avantajli derim, MAG Forge 100R ortalama alti bir kasa, icindeki PSU da A650bn, cok kaliteli degil ama C4 de degil. Ortalama bir alet.

Hala P360a ve performance gd diyorum.

Hocam sistemim şu şekilde;

İşlemci:

AMD Ryzen 5 5600X altı çekirdek 3.70 GHz

Ekran karti:

MSI RX 6500 XT Mech 2X 4G OC 64 Bit GDDR6 4 GB

Soğutucu: Arctic Freezer sports Duo

Anakart: MSI B550M Pro AM4

Sence 600W güç yeterli olur mu?

Rahat yeter.

Hocam siz bu PSU'yu mu kullanıyorsunuz?
Ayrıca forumlarda fanın çok ses çıkardığını ve kablosunu çok kısa olduğunu okudum ne dersiniz?
Hayır, kullanmıyorum. Performance GD herkesin bildiği kaliteli bir modeldir.

@oylebinicks

Fani sesli degil, belirli bir zamandan sonra ses yapmaya basliyor (3-4 sene kadar) onda da fan degisimi yapariz olur biter.

CPU kablosunun kisaliginden sikayet eden birine rastlamadim, hele P360A'da sorun olmayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…