D darklight34 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Merhaba, benim 2000 TL bütçem var ve seslendirme yapmak için mikrofon alacağım. Sizce ne almalıyım?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 darklight34 dedi: Merhaba, benim 2000 TL bütçem var ve seslendirme yapmak için mikrofon alacağım. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fifine A6T gibi modelleri önerebilirim. Eskiden Quadcast vardı. Fakat gerçekten profesyonel yapacağım diyorsanız çok yukarıya çıkıp Blue Yeti alın. 2. El bulursunuz belki nadir.
darklight34 dedi: Merhaba, benim 2000 TL bütçem var ve seslendirme yapmak için mikrofon alacağım. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fifine A6T gibi modelleri önerebilirim. Eskiden Quadcast vardı. Fakat gerçekten profesyonel yapacağım diyorsanız çok yukarıya çıkıp Blue Yeti alın. 2. El bulursunuz belki nadir.
D darklight34 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Ben a8 kullandım ama cardioid olarak kötüydü her yerden sesi aynı aliyordu darklight34 dedi: Ben a8 kullandım ama cardioid olarak kötüydü her yerden sesi aynı aliyordu Genişletmek için tıkla... Sizce sorun mikrofonda miydi a8 alınır mı yeniden
Ben a8 kullandım ama cardioid olarak kötüydü her yerden sesi aynı aliyordu darklight34 dedi: Ben a8 kullandım ama cardioid olarak kötüydü her yerden sesi aynı aliyordu Genişletmek için tıkla... Sizce sorun mikrofonda miydi a8 alınır mı yeniden