GS Videoton Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Ben bunu almayı düşünüyorum
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 24 Haziran 2023 #2 Hocam bildiğim kadarıyla üzerindeki 7.1 sanal olduğu için pek bir anlamı yok.
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.068 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Konudan alakasız ama aşırı kaba durmuyor mu?
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 432150 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla üzerindeki 7.1 sanal olduğu için pek bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten piyasadaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 destekliyor.
432150 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla üzerindeki 7.1 sanal olduğu için pek bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten piyasadaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 destekliyor.
GS Videoton Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 jhonnydepp dedi: Konudan alakasız ama aşırı kaba durmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kanka kabayı falan boş ver güzel ses versin sesim güzel gitsin kabayı ne yapayım ışığı yok diye kaba mı oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
jhonnydepp dedi: Konudan alakasız ama aşırı kaba durmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kanka kabayı falan boş ver güzel ses versin sesim güzel gitsin kabayı ne yapayım ışığı yok diye kaba mı oluyor?
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.068 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 GS Videoton dedi: Tamam abi önersenize 7.1'e laf atacanıza ahahah iyi mi bu? Kanka kabayı falan boş ver güzel ses versin sesim güzel gitsin kabayı ne yapayım ışığı yok diye kabamı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün.
GS Videoton dedi: Tamam abi önersenize 7.1'e laf atacanıza ahahah iyi mi bu? Kanka kabayı falan boş ver güzel ses versin sesim güzel gitsin kabayı ne yapayım ışığı yok diye kabamı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün.
GS Videoton Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #7 jhonnydepp dedi: Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün. Genişletmek için tıkla... Bro orası beni ilgilendirmiyor baktım bulamadım Amazon'dan bekleyemem sadece yorum istiyorum senden. jhonnydepp dedi: Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün. Genişletmek için tıkla... Hem de Amazon'da yok kulaklık. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
jhonnydepp dedi: Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün. Genişletmek için tıkla... Bro orası beni ilgilendirmiyor baktım bulamadım Amazon'dan bekleyemem sadece yorum istiyorum senden. jhonnydepp dedi: Hayır kanka azıcık baksaydın zaten kulaklığın yarı fiyatına Amazon'da satıldığını görürdün. Genişletmek için tıkla... Hem de Amazon'da yok kulaklık.
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.068 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #8 GS Videoton dedi: Bro orası beni ilgilendirmiyor baktım bulamadım Amazon'dan bekleyemem sadece yorum istiyorum senden. Hem de Amazon'da yok kulaklık. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr E bune?
GS Videoton dedi: Bro orası beni ilgilendirmiyor baktım bulamadım Amazon'dan bekleyemem sadece yorum istiyorum senden. Hem de Amazon'da yok kulaklık. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr E bune?
forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 436 24 Haziran 2023 #9 jhonnydepp dedi: HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr E bune? Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklıkmı sizce xd?
jhonnydepp dedi: HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HX-HSCSC2-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr E bune? Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklıkmı sizce xd?