2000 TL mikrofonu iyi kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Fuxy H7 alın derim. Başka kulaklıklarda çoğu kişi illa bir sorun yaşamış.

Hayır kablolular bu bütçede her açıdan daha performanslı olacak.
Doğrudur, ancak ciddi rekabetçi oynanmıyorsa idare edecek kulaklıklar var. Yine de kablolu tercih edilmesi daha iyi.

Fuxy H7 alın derim. Başka kulaklıklarda çoğu kişi illa bir sorun yaşamış.

Doğrudur, ancak ciddi rekabetçi oynanmıyorsa idare edecek kulaklıklar var. Yine de kablolu tercih edilmesi daha iyi.

Fuxi serisi sorunlu diye biliyorum ben, H7 hakkında bilgim yok ama illa dediğim gibi alacaksa H2039bg alsın kullandım, güzel kulaklık.

Fuxi serisi sorunlu diye biliyorum ben, H7 hakkında bilgim yok ama illa dediğim gibi alacaksa H2039bg alsın kullandım, güzel kulaklık.
Ben de 4-5 ay önce bu ikisi arasında kaldım. Fuxi H7 aldım ve memnunum. Dediğiniz gibi Fuxi serisi kronik sorunlu sanırım ben 2 tane H7 denedim ikisinde de sorun yaşamadım.
Önerim H7 alın sorun çıkarsa zaten yeni ürünle değişim yapıyorlar.

Sürücü büyüklüğü farkı da var tabii her şey sürücü büyüklüğü değil ama bu fiyatlarda fark edecektir, müzik dinlemeyi seviyorsa benim dediğimi alsın.

Hocam bu dediğinizde kronik sorun var mıdır? Ve bu paraya kablolu alırsam ne tavsiye edersiniz

Fiyatını tam bilmiyorum ama Razer BlackShark V2 veya Fifine ampligame h9, H2039bg de hiç kronik bir şey duymadım ama mesela Fuxi h3'ü benim 3 arkadaşım kullanıyor ve hepsinde aynı sorunları gördüm. Ses kesilmesi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…