2000 TL mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerisi

Valyman

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi ayrı mic almamak için mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum araştırdım ama karar veremedim sizden de farklı fikirler gelirse değerlendirmek isterim şu ana kadar kafama yatan bir tek razer blackshark v2 var arctis 5, g pro x ve corsair void elite hakkında kötü şeyler okudum doğruluğunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tümünü tecrübe ettim hocam yukarıdaki söylediğiniz kulaklıkların, en iyisi Arctis 5'ti. Aralarında her ne kadar çok büyük fark olmasa da en iyi mikrofon Arctis 5'te.

Kullanım kafa rahatlığı vs hepsi hemen hemen aynı, fakat kulaklardaki hissi Razer ve Arctis 5 çok daha iyi gelmişti. Corsair'in değişik bir hissi vardı sanki yankı yapıyor kulakta gibi. Kendi tecrübelerim kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Tümünü tecrübe ettim hocam yukarıdaki söylediğiniz kulaklıkların, en iyisi Arctis 5'ti. Aralarında her ne kadar çok büyük fark olmasa da en iyi mikrofon Arctis 5'te.

Kullanım kafa rahatlığı vs hepsi hemen hemen aynı, fakat kulaklardaki hissi Razer ve Arctis 5 çok daha iyi gelmişti. Corsair'in değişik bir hissi vardı sanki yankı yapıyor kulakta gibi. Kendi tecrübelerim kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Hocam ses kasarken razer blackshark v2 de thx in bi artısını hissettiniz mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı