B Blacklarm Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #21 Buyur.
GokhanEmecan Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #22 iyisi kötüsü sistemi topladık arkadaşlar hepinize teşekkürler .. daha iyileri sizlerin olsun inşallah
iyisi kötüsü sistemi topladık arkadaşlar hepinize teşekkürler .. daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Rinvopa Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #23 GokhanEmecan dedi: iyisi kötüsü sistemi topladık arkadaşlar hepinize teşekkürler .. daha iyileri sizlerin olsun inşallahEki Görüntüle 50699 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.Oyun testlerini bekliyoruz
GokhanEmecan dedi: iyisi kötüsü sistemi topladık arkadaşlar hepinize teşekkürler .. daha iyileri sizlerin olsun inşallahEki Görüntüle 50699 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.Oyun testlerini bekliyoruz
GokhanEmecan Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #24 Arkadaşlar sistemi kurduk elimdeki ssd'i taktım hdd'i bios üzerinde intel rapid uygulamasında görüyorum fakat windows üzerinde malesef göremiyorum teşekkürler
Arkadaşlar sistemi kurduk elimdeki ssd'i taktım hdd'i bios üzerinde intel rapid uygulamasında görüyorum fakat windows üzerinde malesef göremiyorum teşekkürler
arslan007 Hectopat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 59 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #25 GokhanEmecan dedi: Hepinize teşekkürler arkadaşlar Emre kardeşim ekran kartını R9 270 yapsak nasıl olur peki sizce Biraz youtube'da dolaştım R9 daha performanslı gibi ? Genişletmek için tıkla... r9 270 iyi performans alırsın petium 3220 ile bf 4 oyunurum ekran kartı r9 270 ile
GokhanEmecan dedi: Hepinize teşekkürler arkadaşlar Emre kardeşim ekran kartını R9 270 yapsak nasıl olur peki sizce Biraz youtube'da dolaştım R9 daha performanslı gibi ? Genişletmek için tıkla... r9 270 iyi performans alırsın petium 3220 ile bf 4 oyunurum ekran kartı r9 270 ile
GokhanEmecan Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #26 Sistemde durum bu şekilde arkadaşlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistemde durum bu şekilde arkadaşlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rinvopa Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #27 Gayet başarılı test teşekkürler. Eğer mümkünse Assassin's Creed Unity testini bekleriz.