Arkadaşlar iyi sosyaller. Şimdiki bilgisayarıma takviye yapmak ile yeni sistem toplamak arasında kaldım. Monitör dahil ve mümkünse APU olmayan 2000 TL sistem önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
APU sistemlerden hiçbir şey olmaz. Tabii ki de bütçeniz varken Intel sistem almalısınız. Intel sistemler daima APU'dan daha fazla performans verir. Üstelik Intel sistemlerin önü açıktır, ileride herhangi bir parçayı değiştirerek sistemi yükseltebilirsiniz. Ama APU sistemler öyle değildir. APU sistemler seneye çıkacak oyunları bile zor açar.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel ancak anakart H110M Pro-Vd, HDD ise WD Blue 1TB olursa daha iyi olur. Ekran kartını da Sapphire veya Gigabyte öneririm.
i3 6100 ile 6098p arasında 3% performans farkı varmış. Günlük kullanımda fark etmezsin diyorlar oyunda fark eder mi? Bütçeyi 2500 TL yaparsak nasıl bir sistem önerirsiniz?