Merhaba arkadaşlar, oyun, film, programlama işleriyle uğraşıyorum öğrenciyim. Uygun fiyatlı uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum. Topladığım sistem bu şekilde yorumlarınız neler? Kasada kablolama yapmak için yer yok galiba bu yüzden alternatif olarak ne olabilir? Hava sirkülasyonu bakımından nasıldır?
Konu güncel arkadaşlar. Yarın sistemi alacağım. Yorumlarınız neler?
Şişli'de ve Kadıköy'de mağazaları var sanırım. Ama eğer İstanbul'da değilsen sipariş verin 1-2 gün içinde elinize ulaşır.
Edit: Ben Ram koymayı unutmuşum gözümden kaça bir hata Kasayı biraz daha düşük bir model alıp ekran kartını R9 270 alırsanız Kingston Savage ram alabilirsiniz sanırım
Evet bende bir eksik var diyorum Monitörde digital bir çıkış olmaması kötü oldu açıkcası başka alternatiflere yönelicem. İstanbulda oturuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şişli'de ve Kadıköy'de mağazaları var sanırım. Ama eğer İstanbul'da değilsen sipariş verin 1-2 gün içinde elinize ulaşır.
Edit: Ben Ram koymayı unutmuşum gözümden kaça bir hata Kasayı biraz daha düşük bir model alıp ekran kartını R9 270 alırsanız Kingston Savage ram alabilirsiniz sanırım
Bu şekilde olabilir. Eksen'de R9 270 olmadığı için GTX 750 Ti koydum eğer isterseniz buradan R9 270 sipariş edip diğer parçaları Eksen'den alabilirsiniz. SAPPHIRE 11220-00-20G ekran kartı - inventus