2000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

HasanTK2

Hectopat
Babam 2000TL bütçe belirledi ve ne istersem alacağını söyledi(her ne istersem, telefon bile).
Sonuç olarak PC toplamam gerekli ama alacağım PC biraz pahalı. Monitörle daha da fiyatı artıyor.
Bana monitör dahil 2000 TL'ye (2100 gibi geçmeler sıkıntı yaratmaz) GTA V normalde 50-60 FPS, CS:GO fullde 90-150 FPS veren bir PC toplamanızı istiyorum.
Bu bilgisayarı Youtube videolarımda kullanacağım için güzel bir PC istiyorum (Yeteri kadar render yapsın çok bi beklentim yok zaten).
Youtube'dan gelir sağlamaya başladığımda PC'yi upgrade etmeyi de düşünüyorum.
Örneğin: 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 liralık sistem oyun yayıncılığı için oldukça yetersiz kalacaktır, monitör de dahil olunca işin içinden çıkamazsınız.
Belirttiğiniz sistemle 720p 30 FPS üstünde içerik üretmek zor.

Babam 2000TL bütçe belirledi ve ne istersem alacağını söyledi(her ne istersem, telefon bile).
Sonuç olarak PC toplamam gerekli ama alacağım PC biraz pahalı. Monitörle daha da fiyatı artıyor.
Bana monitör dahil 2000 TL'ye (2100 gibi geçmeler sıkıntı yaratmaz) GTA V normalde 50-60 FPS, CS:GO fullde 90-150 FPS veren bir PC toplamanızı istiyorum.
Bu bilgisayarı Youtube videolarımda kullanacağım için güzel bir PC istiyorum (Yeteri kadar render yapsın çok bi beklentim yok zaten).
Youtube'dan gelir sağlamaya başladığımda PC'yi upgrade etmeyi de düşünüyorum.
Örneğin: 8 GB RAM.

Yazdığım sistemin yanına 50₺ daha koyup klavye ve mouse alabilirsin

Dosya Ekleri

• 2100tlcivarıbilgisayar.PNG
    2100tlcivarıbilgisayar.PNG
    36,6 KB · Görüntüleme: 100
Bu sistemi önerebilirim:
Screenshot_2018-01-15-13-58-30-1.png

Bahsettiğiniz oyunlarda istediğiniz
değerleri verecektir fakat video çekerken o değerleri veremeyebilir.

2100₺'ye bu sistemden daha dengeli bir tane almazsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı