2000 TL monitör+kulaklık önerisi

kemal093

Decapat
Daha fazla  
1800'e kadar maximum 2000 çok güzel bir indirim varsa 144Hz monitör ve 500-600e kadar mümkünse deri pad olmayan mikrofon ve ses kalitesi iyi kulaklık tavsiyeleri verebilecek var mı? Önereceği ürünü kullanmış olan ya da denemiş olan olursa iyi olur. Ek olarak oyuncu koltuğu almayı da düşünüyorum ama onu pek araştırmadım onun için de fikir verebilecek varsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kulaklık olarak hocalarım öneri yaparsa sevinirim.

Hocalarımın ve benim attığım monitörlere baktınız mı?
Evet baktım onlara da siz olsaydınız hangisini alırdınız?
Şuan ıps panel kullanıyorum 75hz onlar va panel olunca ıpsden va geçmek nasıl olur çok fark varmı aralarında
Aoc 24G2U
Samsung LC24RG50FQMXUF
LG 24GN600
AOC C24G1
Acer Nitro VG240YPbiip
Acer Nitro KG242YP
bunlardan birini almayı düşünüyorum marka güvenilirlik kalite açısından ve ... dan dolayı şunu almanı tavsiye ederim diye yardımcı olabilecek varmı konuyu daha fazla uzatmakta istemiyorum ama gerçekten çok fazla seçenek var ve yorumlarına baktığımda nerdeyse hep olumlu cevaplar var şimdiden teşekkürler ilgilenenlere (not: şuan 75hz ıps panel acer model monitör kullanıyorum va panel geçersem çok bi fark görürmüyüm çünkü paylaştığım monitörler içinde va olanda var)
ViewSonic XG2405 bunu eklemeyi unutmuşum

Son düzenleme:

asus için bazı kötü yorumlar gördüm tuf serisi için iyi demişlerdi sanırım benim verdiğim seçenekler kötümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…