Merhabalar aklımda birçok ürün var hala bir karar veremedim. Yoruma attığım ürünler arasında kaldım sizin de öneriniz varsa alabilirim. Benim önceliğim güzel parlaklık ve renk gamutunın iyi olması, satıcısın güvenilir olması örneğin: Amazon TR. FreeSync ise diğer önemli etken çoğu oynadığım oyunda 144 FPS alamıyorum bu yüzden sorunsuz olması gerek fakat geleceğe yatırım amaçlı 144 Hz 1080p monitör alacağım. Monitörün boyutuna dahi karar veremedim.
Global olarak çok fazla övülen bir model neden bilmiyorum reklam için çok mu para verdiler yoksa gerçekten iyi mi ? TR'de de çok iyi yorumları var satıcı yine sıkıntı.
AOC kullanıyordum 75hz modelini gerçekten iyi bir marka. Önerebilirim. Forumda Dell markası da çok önerilmeye başlandı. Ona da bakabilirsiniz. MSI zaten yoruma gerek yok bilindik, ünlü marka. Karar senin. Kötü değil seçtiğin monitörler.
Benim de 2K bütçem vardı. İkinci el olarak AOC’nin monitöründen uygun fiyatlı 2K, curved bir ürün buldum onu alacağım. Eğer imkan varsa ikinci el bak. Uygun fiyatlı, garantisi devam eden harika monitörler var.