2000 TL monitör önerisi

xNephelion

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
FPS oyunları için maksimum 2000 TL bandında 144 Hz ve 1 ms monitör almak istiyorum. 24" veya 27" hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Hangi marka ve kaç Inc monitör almalıyım? Sistem özelliklerim kaba olarak aşağıdaki gibi;
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz.
Corsair 16 GB 3200MHz DDR4 RAM.
MSI RX 580 Armor OC 8 GB.
MSI B450M-A PRO Max.

Viewsonic xg2705 öneririm. AOC 27g2u alıp ışık sızmasından dolayı iade etmiştim. Viewsonic standı daha sağlam ve malzeme kalitesi açısından biraz daha iyi geldi bana.

Bu 27" olmasına rağmen

Fiyatları arasındaki fark neden bu kadar az hatta yok denenecek kadar az?

İyi Bayramlar. Ürünleri kıyaslayacak olursak Asus daha iyi inceleme Link. Lakin fiyatı pahalı, uygun fiyatlı model Viewsonic-xg2405-24-144hz-1ms dir.

İyi bayramlar. Ürünleri kıyaslayacak olursak ASUS daha iyi inceleme Link. Lakin fiyatı pahalı, uygun fiyatlı model ViewSONIC-XG2405-24-144Hz-1MS dir.

Size de iyi bayramlar. Bu söylediğiniz monitör ile ViewSonic VX2758-PC-MH-27" 144Hz 1ms arasındaki fark nedir tam olarak bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı