2000 TL Monitör tavsiyesi

TabipBey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar monitör almayı düşünüyorum.
Laptop.
GTX1650.
i5 9300h.
16 GB RAM.
Witcher3 read Dead tarzı story oyunlar oynamıyorum daha çok CS LoL Valorant Apex tarzı oyunlarda takılıyorum o yüzden 144 Hz almayı düşünüyorum fiyat performans ürünü olmalı 27 inch olursa iyi olur olmazsa da sıkıntı yok 23 inch üstü de işimi görür.
Acer Nitro XV240YPbmiiprx 23.8 inc IPS LED 144hz 1ms HDMI Display Freesync Monitör Fiyatları Acer Nitro XV240YPBmiiprx monitör 144 Hz 1ms 1650 TL (aklıma yatmayan 6bit+frc ile 8 Bit e tamamlanması, almamı düşündüren özelliği ise bu fiyata IPS panel olması)
Üstteki monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Daha uygunu varsa önerebilir misiniz?

Arkadaşlar danışmam gereken bir konuda şu benim laptopumda DP çıkışı yok HDMI ve Type-C çıkışı var HDMI üzerinden bağlamayı düşünüyorum alacağım monitörde 2.0 desteği var laptopum 2.0 destekliyor mudur onu nasıl öğrenebilirim geçenlerde 27 inch 1.4 HDMI çıkışa sahip bir monitöre bağlamıştım 120 Hz üstü alamadım sizce bu monitörü alsam 144 Hz in tamamını alabilir miyim?

Acer Kg271pbmidpx Monitör Fiyatları şu da mantıklı 27 inch ama TN panel 1800 TL

Son düzenleyen: Moderatör:

Acer olanda G-SYNC bulunuyor.

Acer olan G-SYNC olmasa fiyatını hak etmiyor.

Markaya pek güvenemiyorum çok ön yargılarım var birkaç özelliği dışında güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…