2000 TL monitör tavsiyesi

RasmuS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Halihazırda kullandığım monitörüm;

Rampage Bright RM-68 27" 144Hz 1ms (HDMI+DVI+Display) Curved Oyuncu Monitör

İkinci bir monitör olarak veya eğer bütçeme uygun olursa da birinci monitör olarak kullanabileceğim bir monitör almak istiyorum. Ekran kartım Sapphire Nitro RX580 8 GB'dir. FPS oyunları oynamıyorum, DotA 2, World of Warcraft tarzı oyunlar oynuyorum genel olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
1800TL'ye Samsung 240Hz 4ms 27inch curve monitör vardi bulabilirsem atacagim.
2000TL'ye cikmis.

Bu fiyata kaliteli 240Hz monitör bulmak Zoe ben olsam bunu alirdim. Ama su modellere de bakabilirsin.

0.5ms GtG ozelligi var FPS oyunlari oynuyorsan bakabilirsin. İtopya'da bazen 27 inc olani indirime giriyor.

1800TL'ye Samsung 240Hz 4ms 27inch curve monitör vardi bulabilirsem atacagim.
2000TL'ye cikmis.

Bu fiyata kaliteli 240Hz monitör bulmak Zoe ben olsam bunu alirdim. Ama su modellere de bakabilirsin.

0.5ms GtG ozelligi var FPS oyunlari oynuyorsan bakabilirsin. İtopya'da bazen 27 inc olani indirime giriyor.
Samsung'da ghosting sıkıntısı var.
TN panel artık eskidi. TN panel alınacaksa Zoe markadan başka almamak lazım.
@RasmuS Rampage almayın.

FPS oyunu oynamadığını belirtmiş konu sahibi LG 24GN650-B'yi ne yapacak renkleri yeterli bile değil sadece tepkime süresi güzel.

Son düzenleme:
FPS oyunu oynamadığını belirtmiş konu sahibi LG 24GN650-B'yi ne yapacak renkleri yeterli bile değil sadece tepkime süresi güzel.
E tamam işte FPS oyunu oynamaması daha iyi. Çünkü önerdiğim monitör kaliteli bir IPS panele sahip. 27" olanının incelemesinde övgüyle bahsedilmiş.

@RasmuS İlgilenirseniz:

E tamam işte FPS oyunu oynamaması daha iyi. Çünkü önerdiğim monitör kaliteli bir IPS panele sahip. 27" olanının incelemesinde övgüyle bahsedilmiş.

@RasmuS İlgilenirseniz:
Öyle bir mantık yok bu arada, tepkimesi iyi sadece renkleri iyi değil. FPS oyunları dışında tercih edilmez.
Monster monitör de alınmaz. Beceremedikleri monitörleri satışa sunuyorlar.

Herkese önerileri ve uyarıları için teşekkür ederim, bahsettiğiniz modellerin 27" olanlarını inceleyip satın alacağım.

Bu model için ne düşünürsünüz ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı