Merhaba arkadaşlar 2000 lirayı en fazla 100-200 lira aşabilecek monitör, güç kaynağı bulunan kasada dahil oyun amaçlı sistem önerisi bekliyorum. Elimde hiç bir parça yoktur. Ona göre sağlam sorunsuz bir sistem bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 2000 lirayı en fazla 100-200 lira aşabilecek monitör, güç kaynağı bulunan kasada dahil oyun amaçlı sistem önerisi bekliyorum. Elimde hiç bir parça yoktur. Ona göre sağlam sorunsuz bir sistem bekliyorum. Teşekkürler.
dostum toplam 2182tl monitör kasa güç kaynağı işlemci ekran kartı anakart bellek(ram) hard disk dahil ssd koymadım ssd sadece çok az hızlandırır pcyi bence boşuna para atıyorum sistemi:
dostum ben pcden anlarım fakat sana bir danışıyim 2600tl sistem bütçem var oyun pcsi monitör ve ssd olmicak sence bu sistem nasıl lütfen üşenmeden bak hepsine ?
dostum ben pcden anlarım fakat sana bir danışıyim 2600tl sistem bütçem var oyun pcsi monitör ve ssd olmicak sence bu sistem nasıl lütfen üşenmeden bak hepsine ?
Sana detaylı şekilde yardım etmek istiyorum. Öncelikle sormam gereken soru... Bilgisayarı ne için kullanacaksın? Sonra bir sistem örneği atabilirim. Sistemin için kişisel eleştirlerim ise...
1. SSD'siz sistem. Gerçek bir sistem değildir.
2. Kasa Psu birlikte almayın artık. Kazık atan markalardan hazır bilgisayar almak gibi bişey...
3. Anakart'ta bu fiyata daha iyisi var.
4. Ram'de Kingston önerimdir.
5. Ekran kartınıda belki kullanma amacına göre değiştirebiliriz.