GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #51 DVI portuna dönüştürücü takar HDMI yaparsın, al sana 2 tane HDMI.
Sarp Kocakulak Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #52 Bütçeyi biraz aşıyor sende esnek davranmışsın zaten. Kasa ve psu için burda daha iyi altarnatifler sunabilecekler vardır illaki. Ben genelde PSU HDD ve ekran kartını bile amazondan alıyorum o şekilde 200 liraya tam sığabilir hatta pc.
Bütçeyi biraz aşıyor sende esnek davranmışsın zaten. Kasa ve psu için burda daha iyi altarnatifler sunabilecekler vardır illaki. Ben genelde PSU HDD ve ekran kartını bile amazondan alıyorum o şekilde 200 liraya tam sığabilir hatta pc.
Hüsar Hectopat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #53 KCAS 600 W gayet yeterli o sistem için sıkıntı çıkmaz. Bu diğer sistemlerden performanslı olur. Sonradan ssd eklersin.
KCAS 600 W gayet yeterli o sistem için sıkıntı çıkmaz. Bu diğer sistemlerden performanslı olur. Sonradan ssd eklersin.