2000 TL mouse öneeisi

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 302

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2000 TL bütçe icin mouse olarak ne onerirsiniz? Su an icin Helios II 1K ve M800 Ultra arasindayim. Normalde M800 Ultra almak mantikli geliyor ama hem 4K kullanacagimi dusunmuyorum hem de yurt disindan geliyor iade, destek gibi konularda sorun yasamaktan korkuyorum. O yuzden Helios II 1K mantikli geliyor ama forumda ne oneren var ne de rehberi o yuzden biraz meraklandim. Eger yakin zamanda stoklara gelecekse VXE R1 Pro veya Dragonfly bekleyebilirim, siz ne onerirsiniz?

@Metin Eren Türkmen galiba siz bu modeli kullaniyordunuz, onerir misiniz?

Son düzenleme:
@Metin Eren Türkmen galiba siz bu modeli kullaniyordunuz, onerir misiniz?
Ben Fantech'ten memnunum bayağı, bu zamana kadar hep ağır fareler kullandığım için ilk başlarda hafifliğinden dolayı bayağı bir garip hissettirmişti fakat kullandıkça alıştım. Şarj konusunda da başarılı geldi bana, beni bir hafta götürüyor hafta içi çalıştığım için.

Ben Fantech'ten memnunum bayağı, bu zamana kadar hep ağır fareler kullandığım için ilk başlarda hafifliğinden dolayı bayağı bir garip hissettirmişti fakat kullandıkça alıştım. Şarj konusunda da başarılı geldi bana, beni bir hafta götürüyor hafta içi çalıştığım için.
Tesekkurler cevap icin. Sizin mouse bulmak icin actiginiz konuda farkli modellerin ismi gecmismiydi kimin onerisiyle aldiniz fareyi? Bu arada el boyutunuz ve tutus sekliniz nedir?

ASUS geri ödeme kampanyası var, 1030 lira civarı geri ödeme alabilirsiniz.
ASUS geri ödeme yazarak bulabilirsiniz siteyi.
Bunu gordum ama sitedeki geri odeme olan modeller kisminda Gladius III Aimpoint yaziyor. Bu model Gladius III Aimpoint acaba bu modelde geri odeme var mi diye dusundum.

Bunu gordum ama sitedeki geri odeme olan modeller kisminda Gladius III Aimpoint yaziyor. Bu model Gladius III Aimpoint acaba bu modelde geri odeme var mi diye dusundum.
Hocam yazıyor bu model ben şahsen iade talebi yaptım onaylandı. Öneririm alacağınız çoğu modelden daha iyi, ben aşık oldum resmen.
Screenshot_20240701_174016_Chrome.jpg

Hocam yazıyor bu model ben şahsen iade talebi yaptım onaylandı. Öneririm alacağınız çoğu modelden daha iyi, ben aşık oldum resmen.
Eki Görüntüle 2238395
Egee siz istediginizde geri odeme yapildiysa evet bu model oldukca mantikli oluyor. Hem bu kampanyayi hem de Rate Your Gear kampanyasini ayni anda kullanabiliyor muyuz?

Tesekkurler cevap icin. Sizin mouse bulmak icin actiginiz konuda farkli modellerin ismi gecmismiydi kimin onerisiyle aldiniz fareyi? Bu arada el boyutunuz ve tutus sekliniz nedir?
Palm tutuş şeklinde kullanıyorum. Ben öneri için konu açtığımda aslında ASUS ROG Gladius III AimPoint V2 için açmıştım sonrasında @Xantern Fantech'i önerince ben de Fantech'ten yana kullandım tercihimi.

Palm tutuş şeklinde kullanıyorum. Ben öneri için konu açtığımda aslında ASUS ROG Gladius III AimPoint V2 için açmıştım sonrasında @Xantern Fantech'i önerince ben de Fantech'ten yana kullandım tercihimi.
Gladius III tercih etmeme sebebiniz neydi? Bir de agirlik 79g gozukuyor bu cok fazla degil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı