2000 TL mouse önerisi

Neekoli

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda yeni mouse almayı düşünüyorum. Elimde 2000TL var sizce ne almalıyım?
Şu anda aklımdaki mouse bu fakat bazıları RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almamı söylüyor. Fakat burada da stok tükenmek üzere sizce bunu mu almalıyım? Eğer alacaksam hangi mağazadan alabilirim başka? Eğer ikisini de alma şunu al... Diyorsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Kablosuz şart değilse elbette V3 almanız daha iyi olacaktır, kablosuz şart ise başka modellere yönelebilirsiniz;

Merhaba. Yakın zamanda yeni mouse almayı düşünüyorum. Elimde 2000TL var sizce ne almalıyım?
Şu anda aklımdaki mouse bu fakat bazıları RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almamı söylüyor. Fakat burada da stok tükenmek üzere sizce bunu mu almalıyım? Eğer alacaksam hangi mağazadan alabilirim başka? Eğer ikisini de alma şunu al... Diyorsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Kablosuz şart değilse V3 tabii ki, dünyanın en iyi mouse sensörlerini barındıran bir faredir kendisi.

Kablosuzun rahatı bir başkadır, sırf FPS oyunları için almıyorsanız ki FPS oyunu için alsanız bile gecikme sorunu olacağını sanmıyorum. Alınır bence.

önerileriniz için teşekkürler. kablosuz olmasını çok istedigim için dragonfly f1 pro almayı düşünüyorum. teşekkürler .d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı