2000 TL mouse önerisi

Bütçe
2000

MonchiCan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, fareyi claw palm şeklinde tutuyorum. Bir fareden beklentim hafif olması; kablolu veya kablosuz fark etmez. HyperX Haste 2 almayı düşündüm fakat kronik sorunu olduğunu söyleyenleri gördüm. Bu doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:

1000TL geri ödemesi var.

Merhaba, fareyi claw palm şeklinde tutuyorum. Bir fareden beklentim hafif olması; kablolu veya kablosuz fark etmez. HyperX Haste 2 almayı düşündüm fakat kronik sorunu olduğunu söyleyenleri gördüm. Bu doğru mudur?

Doğru. Elin 17-18 cm ve üstü ise hocamın önerdiğini al geç.

1000TL geri ödemesi var.

Hocam mouse gerçekten çok güzel fakat geri ödemeleri üzün sürede yapılıyor diyorlar ve 1000 Hertz üstü öneriniz var mı?

Hocam mouse gerçekten çok güzel fakat geri ödemeleri üzün sürede yapılıyor diyorlar ve 1000 Hertz üstü öneriniz var mı?

1000 Hertz 2000 Hertz hepsi yalan satış taktiği.

en fazla 90 gün.

1000TL geri ödemesi var.
Hocam bunla drag click yapılır mı? Minecraft için

Tamamdır hocam önerileriniz doğrultusunda tercihimi ASUS ROG Gladius 3'ten yana kullanacağım önemli zamanınızı ayırıp tavsiye verdiğiniz için teşekkürler iyi sosyaller.

Sağ olun. Bu arada Gladius 3 yazıp alırsanız farklı mouse alırsınız kampanyaya da dahil olmaz. En başta hocamın attığı Gaming Gen TR linkinden alın.

Alınmayacak olan model ise bu ASUS ROG Gladius III Wireless 26.000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming Mouse zaten stoğu yok.Eski,hatırladığıma göre kronik.

Alacağınız model 79 gram.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı